Sunday, March 29, 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΔ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ
Αξιότιμα μέλη,
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη μας και τους συνεργάτες μας και έχοντας ολοκληρώσει τον κύριο όγκο των πληρωμών δικαιωμάτων, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που ανακοινώσαμε στις 28 Φεβρουαρίου 2020, σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, η ΕΥΕΔ θα λειτουργεί με εργασία εξ αποστάσεως και με προσωπικό ασφαλείας στα γραφεία της.
Επισημαίνουμε ότι η λειτουργία με προσωπικό ασφαλείας δεν σημαίνει ότι αναστέλλεται η δραστηριότητα της ΕΥΕΔ. Στα γραφεία της ΕΥΕΔ θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας για την παραλαβή της έντυπης αλληλογραφίας και την τηλεφωνική υποστήριξη και όλες οι υπηρεσίες θα διεκπεραιώνονται, από τους υπόλοιπους εργαζομένους, μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης, κάνοντας χρήση των δυνατοτήτων που μας παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία.
Λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές έκτακτες συνθήκες, όπως έχουν διαμορφωθεί μετά και τον αυστηρότερο περιορισμό των μετακινήσεων και προκειμένου να διευκολύνουμε τη διαδικασία πληρωμών στα μέλη μας, θα γίνεται αποδεκτή η λήψη σκαναρισμένων παραστατικών (τιμολογίων, δηλώσεων φόρου κληρονομιάς), υποβάλλοντας ταυτόχρονα και ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωση από το διαδικτυακό τόπο https://dilosi.services.gov.grμε την οποία το μέλος θα δηλώνει ότι δεσμεύεται για την προσκόμιση του πρωτότυπου. 
Πιο συγκεκριμένα το κείμενο της δήλωσης θα αναγράφει: «Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις, που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι: Το επισυναπτόμενο αρχείο στο παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα αποτελεί ακριβές αντίγραφο του νόμιμου παραστατικού με αριθμό …………, το οποίο θα προσκομισθεί στα γραφεία της ΕΥΕΔ/ΟΠΙ, με κάθε πρόσφορο μέσο, μετά το πέρας των ισχυόντων περιορισμών λόγω covid-19 και σε κάθε περίπτωση πριν τις 15.05.2020.»  Σας επισυνάπτουμε προς διευκόλυνσή σας υπόδειγμα της εν λόγω υπεύθυνης δήλωσης.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή άλλη πληροφορία για θέματα πληρωμών, οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση members@eyed.grκαι τηλεφωνικά στο 211 0161000. Ζητούμε την κατανόησή σας κατά τις τηλεφωνικές σας επικοινωνίες, καθώς είναι πιθανόν τη στιγμή που καλείτε, να εξυπηρετεί το προσωπικό δεύτερη τηλεφωνική γραμμή και να φαίνεται ότι δεν απαντά κανείς στη δική σας κλήση. Η κλήση σας, ωστόσο, θα καταγράφεται στο τηλεφωνικό κέντρο και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι από την πλευρά μας θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή και έγκαιρη διεκπεραίωση των εργασιών της ΕΥΕΔ και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνέπεια και συνεργασία σας ως προς την επίτευξη του σκοπού μας.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη και αισιοδοξία και στέλνουμε τη σκέψη και την ευγνωμοσύνη μας  στους συνανθρώπους μας, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή  στον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 
Θοδωρής Κωνσταντακόπουλος

#menoume_spiti #paramenoume_konta_sas

No comments:

Post a Comment