Το Wyndham Grand Athens σας καλωσορίζει σε ένα παράδεισο προσιτής πολυτέλειας στην καρδιά της Αθήνας. Δίπλα ακριβώς στο σταθμό του μετρό στη στάση Μεταξουργείο, αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για urban εξορμήσεις, καθώς τα σημαντικότερα αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος της πόλης βρίσκονται σε ελάχιστα λεπτά απόσταση.
Wyndham Grand Athens δωμάτιο με θέα
Με 276 μοντέρνα διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες σε ένα εμβληματικό κτήριο 8 ορόφων, το Wyndham Grand Athens εκπληρώνει στο ακέραιο τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη, είτε αφορά επαγγελματικό ταξίδι είτε ταξίδι αναψυχής.
Wyndham Grand Athens σαλόνι δωματίου
Wyndham Grand Athens - ξενοδοχείο Αθήνα
Σε συνδυασμό με την μοναδική τοποθεσία του το Wyndham Grand Athens προσφέρει εκλεπτυσμένες γεύσεις μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας με εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας που απογειώνουν τις αισθήσεις. Στον 9ο όροφο του Wyndham Grand Athens το “ABOVE” Roof Top Bar Restaurant εντυπωσιάζει προσφέροντας πανοραμική θέα σε όλη την Αθήνα, την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και τον Σαρωνικό κόλπο μακριά από τους θορύβους της πόλης.
Wyndham Grand Athens rooftop
Το Wyndham Grand Athens διαθέτει 14 multi-functional χώρους, συνεδριακές αίθουσες και εστιατόρια, με συνολική χωρητικότητα έως 2000 άτομα. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό και το δωρεάν wi-fi ικανοποιούν στην εντέλεια όλες τις οργανωτικές προκλήσεις. Το spa center του Wyndham Grand Athens, το οποίο παρέχει θεραπείες ομορφιάς και μασάζ, το γυμναστήριο και η χαλαρωτική σάουνα είναι διαθέσιμο για στιγμές πιο fit αναζωογόνησης.
Wyndham Grand Athens Hotel
Info:
Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, T. 216 8009900
e-mail: info@wyndhamgrandathens.com, reservations@wyndhamgrandathens.com,
Site: www.wyndhamgrandathens.com
Managed by ZEUS INTERNATIONAL