Sunday, June 30, 2019


Πολυτέλεια και υψηλή

 αισθητική στο

 OMMA της Σαντορίνης

Με 30 δωμάτια και σουίτες, τα περισσότερα
 από τα οποία διαθέτουν ιδιωτική πισίνα
       


Ένα νέο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα κάνει την εντυπωσιακή είσοδο του στη Σαντορίνη, το OMMA Santorini, στο Ημεροβίγλι, σε απόσταση 2,4χλμ. από τον Σκάρο, προσφέροντας φαντασμαγορική θέα 360 μοιρών τόσο προς την Καλντέρα, όσο και στο Αιγαίο Πέλαγος. Το ΟΜΜΑ, το όνομα του οποίου προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη ὄμμᾰ, που σημαίνει όραση, βρίσκεται σε μία μοναδική τοποθεσία του νησιού, αποπνέοντας ηρεμία και γαλήνη μέσα από minimal Κυκλαδίτικους τόνους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το ανακαινισμένο project φέρει την υπογραφή του διάσημου Έλληνα Αρχιτέκτονα Δημήτρη Αγιοστρατίτη, της 1Architects και της Σχεδιάστριας Εσωτερικών Χώρων, Αφροδίτης Μπονάτσου, της Stones & Walls.



Το OMMA Santorini, που είναι υπό τη στέγη της Luxury Hospitality Management Company, Epoque Collection, περιλαμβάνει 30 δωμάτια και σουίτες, τα περισσότερα από τα οποία διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Oι βίλες του, με ιδιωτική πισίνα, αποτελούν την ιδανική επιλογή για ζευγάρια και για εκείνους που αναζητούν την απόλυτη απομόνωση, ενώ παράλληλα είναι το απόλυτο καταφύγιο για όσους θέλουν να περάσουν τον μήνα του μέλιτος στη Σαντορίνη.
Η γαστρονομία αποτελεί έναν από τους πυρήνες του ξενοδοχείου, με το OMMA All Day Restaurant να συμπαρασύρει τον επισκέπτη στο απόλυτο γευστικό ταξίδι. Ο Executive Chef, Δημήτρης Σταμούδης βάζει την υπογραφή του στη σύγχρονη εκδοχή παραδοσιακών πιάτων, χρησιμοποιώντας τοπικά Σαντορινιά προϊόντα.



Η γαστρονομική εμπειρία αναδεικνύεται μέσα από τις επιλογές δείπνου που προσφέρει το OMMA Restaurant, τέλεια συνδυασμένες με τοπικές και διεθνείς ετικέτες κρασιού, που σερβίρονται με θέα στην Καλντέρα, σε ένα σημείο που πιστεύεται ότι είναι ένα από τα πλέον ξεχωριστά της Σαντορίνης. Το πρωινό αποτελεί ακόμα μια μοναδική εμπειρία, που φέρει την υπογραφή του Chef, Δημήτρη Στάμουδη χρησιμοποιώντας συστατικά περιζήτητα και υψηλής ποιότητας, επιλεγμένα προσεκτικά από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Η ευεξία βρίσκει τη δική της έκφραση στο OMMA Spa. Εξατομικευμένες θεραπείες με τα φημισμένα προϊόντα Elemis παρέχονται από τους επαγγελματίες θεραπευτές του spa του ξενοδοχείου, ενώ το boutique γυμναστήριο επιτρέπει στους επισκέπτες να ακολουθούν το καθημερινό πρόγραμμα άσκησής τους, ακόμα κι αν βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

No comments:

Post a Comment