Tuesday, June 25, 2019

Οι πιο ωραίες 

πισίνες της 

Θεσσαλονίκης

Η τέλεια ευκαιρία για μικρές

 καλοκαιρινές αποδράσεις

 
Οι καλοκαιρινές ημέρες στην πόλη μπορεί να φαίνονται άκρως ανεπιθύμητες πολλές φορές, ωστόσο, όταν συνοδεύονται από μια δροσερή βουτιά σε μερικές από τις καλύτερες πισίνες της, γίνονται αμέσως πιο απολαυστικές. Ζήστε ήρεμα πρωινά, κάτω από το φως του ήλιου, για τέλειο bronzer χρώμα, γεμάτα από εκλεκτές γεύσεις και δυνατές αισθήσεις, που θα σας πείσουν ότι μπορούν να αποτελέσουν τον ιδανικό προορισμό για όλους.
Υπέροχα ξενοδοχεία συνδυάζουν την προσιτή πολυτέλεια με την ανάγκη για απόδραση. Μοιραστείτε ιδιαίτερες στιγμές με την οικογένεια, τους φίλους ή ακόμα και το άλλο σας μισό, σε τοποθεσίες που θα σας κάνουν να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, φέρνοντας στο νου το αγαπημένο σας beach bar. 
Γνωρίστε τις πιο καθαρές και άρτιες αισθητικά πισίνες, που θα κάνουν τις βουτιές σας να φαίνονται μαγικές και τα καλοκαίρια σας αξέχαστα! 

Sky Pool, Met


met.jpg
Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, σας υπόσχεται ότι το καλοκαίρι σας θα είναι μοναδικά απολαυστικό. Στον τελευταίο όροφο του The Met Hotel, στην 26η Οκτωβρίου 48, πρόκειται να ζήσετε μαγικές στιγμές, αφού μπορείτε να βουτήξετε στην πισίνα, με θέα 360 μοιρών στην πόλη και στη θάλασσα. Η υψηλή πολυτέλεια συναντάει τις άψογες υπηρεσίες, δίνοντας σας τη δυνατότητα να πιείτε τον καφέ ή το cocktail σας, με τη συνοδεία light γευμάτων και γευστικών εδεσμάτων από το Sky Bar & Restaurant, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε το δροσιστικό και αναζωογονητικό μπάνιο σας.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Κυριακή: 10:00 έως 18:00

Porto Palace


porto.jpg
Αποδράστε μέσα στην πόλη και φέτος το καλοκαίρι, απολαμβάνοντας τη βουτιά σας στο πολυτελές roof garden του Porto Palace Hotel, στην 26ης Οκτωβρίου 65. Από το πρωί έως αργά το απόγευμα έχετε τη δυνατότητα να γευτείτε μοναδικά ροφήματα και snacks δίπλα στην refreshing area της πισίνας του, ενώ κάθε βράδυ το bar & restaurant του Ursa Minor σας σερβίρει τα πιο δροσιστικά signature cocktails, αλλά και υψηλές αισθητικής γαστρονομικές προτάσεις, που υπόσχονται να σας συναρπάσουν. Η μέρα σας δε θα μπορούσε να φαντάζει περισσότερο ιδανική!

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Κυριακή: 11:00 έως 19:00

Nikopolis


nikopolis.jpg
Δροσιστείτε στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου Nikopolis, στην Ασκληπιού 16-18, η οποία υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο εκπλήξεις και πολλές βουτιές. Σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό και ειδυλλιακό περιβάλλον, αφήστε τους προβληματισμούς της καθημερινότητας στην άκρη και χαλαρώστε κάτω από τον ζεστό καλοκαιρινό ήλιο. Η έκταση των 1.700 τ.μ. της θα σας ενθουσιάσει, ενώ η δυνατότητα να απολαμβάνετε μοναδικά cocktails, φρέσκους χυμούς και δροσερές σαλάτες από το Αquarella Pool Bar, all day long, δεν θα σας αφήσει να το αποχωριστείτε.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Κυριακή: 10:00 έως 20:00

Makedonia Palace


makedonia.jpg
Στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, δεσπόζει η φανταστική πισίνα του διαχρονικού Makedonia Palace. Εύκολα προσβάσιμη, από το πρωί έως αργά το απόγευμα, αποτελεί την τέλεια αφορμή για να περάσετε τις πιο απολαυστικές στιγμές του καλοκαιριού σας στη Θεσσαλονίκη. Βουτήξτε στα καθαρά νερά της και δροσιστείτε με ροφήματα της επιλογής σας, υπό τους ήχους της καλύτερης lounge ατμοσφαιρικής μουσικής. Η θέα δε, θα σας δώσει ακόμα έναν λόγο για να την επισκεφτείτε και να γίνει ένα από τα αγαπημένα σας summer στέκια.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Κυριακή: 10:00 έως 20:00

Waterland


to-xoni-waterland-01.jpg
Η απολαυστικότερη εμπειρία, που συνδυάζει το κολύμπι με τη διασκέδαση σας περιμένει στη μοναδική Waterland, στην 5η Οδό για Ταγαράδες. Μικροί και μεγάλοι ετοιμαστείτε να παίξετε, να βουτήξετε και να πραγματοποιήσετε διαφόρων ειδών δραστηριότητες, που θα σας ενθουσιάσουν. Επισκεφτείτε τις πισίνες της Waterland και αφήστε το παιδί να βγει από μέσα σας, αφού το μπάνιο σας, εκεί, θα σας ταξιδέψει εκτός των ορίων της πόλης. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το νέο watergame "Xωνί". Πρόκειται για το μεγαλύτερο της Ευρώπης, με 20 μέτρα ύψος και πάνω από 100 μέτρα συναρπαστικής διαδρομής με στροφές, κατεβασιές και καταπληκτικά disco effects!

Ώρες λειτουργίας: 16/6-15/7 10:00-19:00, 16/7-15/8 10:00-20:00, 16/8-31/8 10:00-19:00 και από 1/9 10:00-18:00

No comments:

Post a Comment