Tuesday, June 25, 2019

Νέα και ανανεωμένα

στέκια της 

Θεσσαλονίκης 

Οι απόλυτες επιλογές για ένα άκρως

 απολαυστικό καλοκαίρι στην πόλη

 
Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με την άφιξη νέων meeting spots, αλλά και την απόλυτη ανανέωση των διαχρονικών στεκιών, που ανοίγουν τα "κρυφά" χαρτιά τους, αποκλειστικά, για τους εκλεκτούς επισκέπτες τους. Ανακαλύψτε ειδυλλιακές αυλές, που θυμίζουν ελληνικό νησί, ταξιδέψτε με μποέμικη διάθεση και αρωματικά cocktails, δοκιμάστε τον καλύτερο αυθεντικό καφέ και απολαύστε τα καλύτερα θαλασσινά στην παραλία της πόλης. 
Από το πρωί έως το βράδυ, επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας θα συνοδέψουν τις ιδιαίτερες στιγμές με τους αγαπημένους σας, σε ιδανικούς προορισμούς διασκέδασις. Μάλιστα, συγκεντρώσαμε για εσάς, προτάσεις καφέ, μπαρ και εστιατορίων, τα οποία αποτελούν talk of the town και πρόκειται να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες σας.
Πάρτε μια γεύση από τα must-go places της πόλης και δε θα χάσετε!

Free Spirit


whope-2.jpg
Whope σημαίνει ειρήνη και αρμονία της ζωής. Αυτό αποτέλεσε και τη βασική πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία της ιδιαίτερης αυλής του, που βρίσκεται στα Λαδάδικα και θα σας ταξιδέψει μακριά από την βοή της πόλης. Προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική ατμόσφαιρα έχει καταφέρει να αποδείξει τη διαχρονικότητά του στον χώρο, συνδυάζοντας το εκλεκτό εξωτικό στοιχείο, με τη σύγχρονη και φιλική διάθεση.

Με φρέσκο και άκρως καλοκαιρινό vibe, ετοιμαστείτε να ζήσετε μια one of a kind εμπειρία μποέμικης ψυχαγωγίας και γευσιγνωσίας, αφού εκτός από μια μεγάλη ποικιλία αρωματικών cocktails, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μια σειρά μοναδικών finger food, που θα σας ενθουσιάσουν. Η φιλοξενία και η διοργάνωση απόλυτων μουσικών events αποτελούν τη Νο1 ειδικότητα του Whope, στην οδό Αιγύπτου 11, στα Λαδάδικα, που ξεχωρίζει ως μια όαση, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ιnfo: Facebook: WhopeInstagram: @Whope

Coffee Expert


valenio-1.jpg
Στην «καρδιά» της πόλης, στον αγαπημένο πεζόδρομο της Ικτίνου στον αριθμό 6, θα βρείτε το νέο καθαρόαιμο coffee shop της Θεσσαλονίκης, δια χειρός του Βαλάντη Λαμπριανίδη. Διαπρέποντας στις γεύσεις και στην ξεχωριστή ποιότητα του καφέ, ο Βαλάντης ή αλλιώς Valenio, όπως τον αποκαλούσε ο Ιταλός εκπαιδευτής του για συντομία, δημιούργησε το ομώνυμο Independent Specialty Coffee Shop, διατηρώντας αναλλοίωτη την αγάπη του για τις εξαιρετικές ποικιλίες του καφέ.
Το Valenio σας επιτρέπει να βρείτε την ποικιλία που σας ταιριάζει, να μάθετε για την προέλευσή της και ακόμα να προμηθευτείτε την αγαπημένη σας για το σπίτι. Απολαύστε οποιοδήποτε είδος καφέ επιθυμείτε, αφού τα αρώματα και οι εκλεκτές γεύσεις του θα σας συναρπάσουν, είτε σε μια γρήγορη στάση για take away, είτε συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων, από νωρίς το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Η φρέσκια αισθητική και το urban interior design του θα σας μαγέψει, ενώ η εξειδίκευση του θα σας κάνει να επιστρέφετε πάντα σε αυτό.

Ιnfo: Facebook: Valenio, Instagram: @Valenio 

Wine Stories 


oinovate.jpg

Ένας χώρος που θυμίζει ελληνικό νησί δημιουργήθηκε στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Συγγρού 5, στην πολυσύχναστη περιοχή της Βαλαωρίτου. Το μοναδικό wine bar Οινοvate«άνοιξε» τις πόρτες της καινούργιας του αυλής, που καταφέρνει να μαγέψει τους επισκέπτες, μεταφέροντας τους σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον που υμνεί τη φύση, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Επισκεφτείτε το Οινοvate all day long, βρίσκοντας «καταφύγιο» στην ατμοσφαιρική αυλή του! Από τις 10 το πρωί απολαμβάνετε τον υψηλής ποιότητας καφέ του, ενώ το βράδυ έχετε την ευκαιρία να βιώσετε συχνά events γευσιγνωσίας που θα σας ενθουσιάσουν.

Οι περισσότερες από 70 ετικέτες κρασιών, αλλά και τα εξαιρετικά cocktails του, θα δροσίσουν τις καλοκαιρινές ημέρες και νύχτες σας, με την ολοκληρωμένη συνοδεία διαφόρων επιλογών της «ζεστής» κουζίνας του.

Ιnfo: Facebook: Οινοvate, Instagram: @Οινοvate

Live by the sea


plori-1.jpg

Με θέα στη μοναδική παραλία της Θεσσαλονίκης, το Plori mediterraneo, στη Λεωφόρο Νίκης 3, σας προσκαλεί σε ένα γευστικό ταξίδι, με κυρίαρχο σκοπό την απόλαυση των εκλεκτών θαλασσινών, μέσα από ένα menu ποικίλων επιλογών -προσιτές για όλους. Παρασυρθείτε στα ζωντανά χρώματα, που προσφέρει η παραλία της πόλης και εξερευνήστε πιάτα, που υμνούν την υψηλή γαστρονομική αισθητική, αλλά και τη φιλική διάθεση που αγγίζει τον κάθε επισκέπτη.

Το Plori mediterraneo αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για να πιείτε το μεσημεριανό τσίπουρο, με τη συνοδεία παραδοσιακών μεζέδων που θα ξετρελάνουν τον ουρανίσκο σας, χάρη στην άριστη ποιότητα των πρώτων υλών τους. Η ζεστή ατμόσφαιρα του χώρου του δημιουργεί την τέλεια ευκαιρία για συναντήσεις με συναδέλφους μετά τη δουλειά ή και με την παρέα, κατά τη διάρκεια ειδυλλιακών καλοκαιρινών νυχτών, που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Ιnfo: Facebook: Plori mediterraneo, Instagram: @Plori mediterraneo

No comments:

Post a Comment