Friday, June 28, 2019


Enrique Iglesias: Πριν τη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη γνωρίστε καλύτερα τον Ισπανό star

Enrique Iglesias:

 Πριν τη συναυλία 

 στη Θεσσαλονίκη 

Ο εκρηκτικός τραγουδιστής που παραμένει

πιστός στις καταβολές του

 ξεχωρίζει για υο ταλέντο του

 





Γεννημένος στη Μαδρίτη, στις 8 Μαΐου του 1975, ο πατέρας του και διάσημος τραγουδιστής της ατμοσφαιρικής latin μουσικής, Julio Iglesias, δεν περίμενε ποτέ, ότι αυτός ο μικρούλης με τα μικρά καστανά μάτια, πρόκειται, όχι μόνο να βγάλει ασπροπρόσωπο ένα επίθετο με βαριά ιστορία, αλλά και να καταφέρει να σταθεί αντάξιος αυτού.

Ο 44χρονος πια, Enrique Miguel Iglesias Preysler, όπως είναι ολόκληρο όνομα του, είναι πλέον πατέρας δύο αξιολάτρευτων διδύμων, του Nicholas και της Lucy, καρπούς του έρωτα του με την επίσης καταξιωμένη τενίστρια και μοντέλο, Anna Kournikova.


Ο επιτυχημένος τραγουδιστής ξεκίνησε να γράφει τραγούδια, μόλις σε ηλικία 15 ετών -κρυφά από τους γονείς του, αφού εκείνοι δεν επιθυμούσαν την ανάμειξη του με το χώρο. Παρόλο τις αντιδράσεις τους, ο Enrique παράτησε το πανεπιστήμιο του Μαϊάμι και έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική, χρησιμοποιώντας το επίθετο Martinez, αφού δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να συνδεθεί με το διάσημο "Iglesias" του πατέρα του.



Στην εφηβεία του, ο ίδιος συνήθιζε να τραγουδάει σε πολλά εστιατόρια του Μαϊάμι, παρέα με φίλους, ενώ το πρώτο του demo το ηχογράφησε, με τη βοήθεια της νταντάς του, η οποία και του δάνεισε τα λεφτά, που δεν επιθυμούσε να ζητήσει από τον πατέρα του. Το πρώτο του άλμπουμ, που έφερε τίτλο το όνομά του, κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 1995 -πέντε τραγούδια του έφτασαν στην πρώτη θέση των λατινικών Billboard charts, ενώ έγιναν χρυσά στην Πορτογαλία, σε μόλις μία εβδομάδα. Το γεγονός ότι ολόκληρο το άλμπουμ ήταν στα Ισπανικά, δεν αποτέλεσε εμπόδιο στη δημιουργία πιστών fans σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και πολλές αξιέπαινες βραβεύσεις.

Δύο χρόνια αργότερα, μετά την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου του με τίτλο, "Vivir", ο Enrique απέκτησε την πολυπόθητη υποψηφιότητα στα American Music Awards, στην κατηγορία του καλύτερου Λατίνου καλλιτέχνη, βραβείο που τελικά κέρδισε ο πατέρας του, Julio, ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος.

Ακολούθησαν πολλές κυκλοφορίες, μέχρι τη στιγμή της απόλυτης επιτυχίας του τραγουδιού "Bailamos", το 1999. Το ρυθμικό κομμάτι, έλαβε την αναγνώριση που του άξιζε από το κοινό της Αμερικής, το οποίο το κατέταξε σε Νο1 Hit στα charts του και αποτέλεσε το soundtrack της απολαυστικής ταινίας του Will Smith, Wild Wild West.



Ο δρόμος για την επιτυχία φαίνεται πως ήταν μονόδρομος, πλέον, για το νεαρό Enrique, αφού κατάφερε να χτίσει το δικό του όνομα στο καλλιτεχνικό στερέωμα, καθώς δεν αποτελούσε πια τον μικρό γιο, του γνωστού σε όλους Julio.

Κάπως έτσι, το 2001, ήρθε το άλμπουμ Escape, που θα τον σημαδέψει για πάντα. Στα γυρίσματα του video clip για το ομώνυμο τραγούδι, ήταν γραφτό να γνωρίσει τη γυναίκα των ονείρων του, πρωταθλήτρια του τένις και μοντέλο, Anna Kournikova. Οι δυο τους μετρούν ήδη 18 χρόνια μαζί, ενώ ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους, με την άφιξη των δίδυμων παιδιών τους, Nichola και Lucy.


Ο όμορφος τραγουδιστής όμως έχει καταφέρει να δημιουργήσει και αντικρουόμενες απόψεις σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, αφού συχνά πυκνά προτιμά να τη μοιράζεται με τους fans του, κατά τη διάρκεια κάποιας συναυλίας του. Εν μέσω ενός live του στην Αυστραλία λοιπόν, ο 36χρονος τότε performer, αφού σήκωσε 3 νεαρούς στη σκηνή, αποκάλυψε μια σειρά άκρως intimate εμπειριών του, όπως πότε ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά με κορίτσι! Ερωτικός με τους θαυμαστριές τους, εντός και εκτός σκηνής, δεν είχε διστάσει μάλιστα, να ανεβάσει σε άλλη συναυλία του στη σκηνή κάποιες νεαρές fans, που ζητούσαν απεγνωσμένα ένα του φιλί και μια αγκαλιά, επιλέγοντας να τους αφιερώσει το δημοφιλές τραγούδι του «Herο».

Το μόνο που μένει να δούμε, είναι αν ο μοναδικός Enrique Iglesias, θα καταφέρει να ξεσηκώσει το κοινό της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου. Φέτος, λοιπόν, ο απολαυστικός ερμηνευτής έρχεται στην πόλη μας για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της επιτυχημένης περιοδείας All the hits Live. Προετοιμάζοντας ένα φαντασμαγορικό show, το οποίο ξεχωρίζει για το σύγχρονο stage του και τα πολλά ειδικά εφέ, αυτή η μεγαλειώδης παραγωγή έρχεται στην πόλη μας, λίγο πριν από τις συναυλίες του στο Μιλάνο και την Μπρατισλάβα.


Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από το μεσογειακό ταμπεραμέντο του Ισπανού star, παρακολουθώντας τον, σε δυο σκηνές συνολικού εμβαδού 600τ.μ., μπροστά από ένα φωτεινό τείχος LED 500 τ.μ., που σημαίνει δύο φορές περισσότερο φως και πυροτεχνικά εφέ, καθώς και μία νέα τεχνολογία, η οποία έρχεται ειδικά από την Αμερική, συνοδευόμενη από ήχο δύο φορές ισχυρότερο.



Οι εγκαταστάσεις του PAOK Sports Arena φαντάζουν ιδανικές για την απόλυτη συναυλία αυτού του χειμώνα, που δε θέλετε να χάσετε!

Info: PAOK Sports Arena, 8ο χλμ Πυλαίας, Κυριακή 27 Οκτωβρίου, Ώρα Έναρξης: 20:00, η προπώληση εισιτηρίων έχει αρχίσει ήδη στο Viva.gr.

No comments:

Post a Comment