Friday, June 28, 2019

Ο ΚΑΤΣΙΜΑΤΙΔΗΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ WABC ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Ο Ομογενης δισεκατομμυριουχος  επιχειρηματιας Τζον Κατσιματιδης με καταγωγη από τη Νισυρο, εξαγορασε εναν από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους ραδιοφωνικους σταθμους της Νεας Υορκης, αντι του ποσού των 12,5 εκατομμυρίων δολαριων.
Προκειτε για τον σταθμο WABC 770 στην μπαντα των μεσαιων. Η ισχυς του πομπου του ανερχεται στις 55. 000 βατ. (watt). 
H ανακοινωση της εξαγορας εγινε απο τον ιδιο τον επιχειρηματια με ανάρτηση του στη σελιδα του  στο Facebook. Tαυτοχρονα δημοσιευσε και φωτογραφια μαζι με τον υιο του Tζον Κατσιματιδη τζουνιορ, μπροστά απο την εισοδο των γραφειων του σταθμου. 
Ο κ. Κατσιματιδης εχει εκπομπη πολιτικου περιεχομενου (talk show) καθε Κυριακή στον ιδιο σταθμό και μεταξυ των καλεσμενων καθε εβδομαδα, περιλαμβανονται πολλες προσωπικοτητες της πολιτικής ζωης απο την Ουασινγκτον και τη Νεα Υορκη.
Ο Τζον Κατσιματιδης ειναι ιδιοκτητης της αλυσιδας σούπερ μάρκετ Gristides. H εταιρεια του Red Apple Group, διαθετει μεταξυ αλλων χαρτοφυλακιων, ενα διυλιστηριο και μια μοναδα παραγωγης βιοκαυσιμων. 
Ταυτοχρονα διαθετει και πολλα κτηματομεσιτικα χαρτοφυλακια και μια σειρα από διαμερισματα στο Μπρουκλιν της Νεας Υορκης. 
Η αγορα του ραδιοφωνικού σταθμού ειναι η πρωτη παρομοια αγορά που γινεται απο ομογενή 

Φώτης Παπαγερμανος





No comments:

Post a Comment