Wednesday, June 26, 2019

THREE CENTS

Το καλοκαίρι 

έχει γεύση

 Three Cents!

Τρία νέα premium mixers έρχονται να προστεθούν
 στη γκάμα της ελληνικής εταιρίας 
με τα artisanal αναψυκτικά 
       


Τρείς νέες άκρως καλοκαιρινές γεύσεις προστίθενται στο portfolio των premium αναψυκτικών Three Cents για να ομορφύνουν το καλοκαίρι μας. Cherry Soda, αληθινή και φρέσκια γεύση από κεράσι σε ένα αναψυκτικό που μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια. Sparkling Lemonade, μια φρέσκια προσέγγιση της σπιτικής λεμονάδας με ανθρακικό. Dry Tonic, γι’αυτούς που αγαπούν το tonic αλλά όχι τις θερμίδες του.

Cherry soda

Ο συνδυασμός εκχυλισμάτων από διαφορετικά μέρη του κερασιού, δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο αναψυκτικό κεράσι. Η Cherry Soda είναι ιδανική για χρήση σε cocktails, σύγχρονα long drinks αλλά και ως ένα αναψυκτικό για αυτούς που θέλουν κάτι αληθινό και φρέσκο.



Sparkling Lemonade

Ένας εμπνευσμένος συνδυασμός λεμονιών, limes και των αυστραλιανής προέλευσης Finger Limes, συμβάλλει στη δημιουργία μιας μοναδικής γευστικής εμπειρίας σπιτικής λεμονάδας με ανθρακικό. Η Sparkling Lemonade, προσφέρει έντονη αρωματική πολυπλοκότητα που την καθιστά ιδανική για χρήση σε long drinks, punches και coolers. Ταυτόχρονα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα δροσερό αναψυκτικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Dry Tonic

Ελαφρύ σαν πούπουλο, το νέο Dry Tonic με λιγότερη ζάχαρη, ακολουθεί την τάση της εποχής χωρίς να κάνει συμβιβασμούς στην γεύση αλλά και στην ποιότητα. Αυθεντική γεύση αληθινής κινίνης με αναζωογονητική πικράδα, συνοδευμένη με αρώματα εξωτικών εσπεριδοειδών και λιγότερη ζάχαρη. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για αμέτρητους συνδυασμούς με spirits και λικέρ, συνδυάζοντας την τέλεια γεύση και την φίνα πικράδα με τις μισές θερμίδες*.

*Σε σχέση με το Three Cents Tonic Water

No comments:

Post a Comment