Tuesday, June 25, 2019

Μια ξεχωριστη

βραδια

γεμάτη jazz και

tropical διάθεση

Ετοιμαστείτε για μια υπέροχη

 καλοκαιρινή εμπειρία στο Looney Bean

 
Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο η ανάγκη για ξεχωριστές βραδιές στην πόλη, συνοδεία εκλεκτών γεύσεων, φίνας μουσικής και καλής παρέας, σ’ ένα περιβάλλον που μας κάνει λίγο να ξεφεύγουμε από την ανιαρή και αφόρητα ζεστή αστική καθημερινότητα, γίνεται επιτακτική! Ευτυχώς, η Θεσσαλονίκη είναι πάντα πρόθυμη κι έτοιμη να δώσει στους επισκέπτες και τους κατοίκους της τις καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις, σχετικά με τη νυχτερινή -και όχι μόνο- ψυχαγωγία τους, προσφέροντας μια ανάσα δροσιάς και καλαισθησίας. 
Γι’ αυτό, λοιπόν, όταν μάθαμε για την εξαιρετική βραδιά που ετοιμάζει το Looney Bean, το υπέροχο και πιο εξωτικό café/bar/restaurant της πόλης στο One Salonica την Πέμπτη στις 27 Ιουνίου, σπεύσαμε να το σημειώσουμε στα must-dos! Πρόκειται για το Jazz it up, ένα ξεχωριστό event που δεν πρέπει να χάσετε, στο οποίο θα εμφανιστεί το duet music band Art of Soul και υπόσχεται μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά, γεμάτη Jazz μουσικές και ρετρό διάθεση. Οι δυο καλλιτέχνες από τη Θεσσαλονίκη -ο Δημήτρης Τεπερεκίδης στο πιάνο και η Χριστίνα Σαββίδου στη φωνή- πρόκειται να μας μεταφέρουν νοερά με τις μελωδίες τους, σε υπέροχους προορισμούς! Ένα ιδιαίτερο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι στη Soul, Jazz, Pop, Latin μουσική, με διασκευές από γνωστά κομμάτια, σ' έναν από τους ομορφότερους χώρους της πόλης. 


artofsoul-new.jpg
Φυσικά, από μια τέτοια βραδιά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι απίθανες γεύσεις. Από τις 20:00 οι παρευρισκόμενοι μπορούν να συνδυάσουν την ατμοσφαιρική μουσική με τα πιο τροπικά cocktails, δροσιστικά ποτά και γευστικά πιάτα, από το μοναδικό menu του Looney Bean!


2-SkZGI.jpg



looney-bean-B1OcT.jpg
 Με κάθε είδους φυτό να κοσμεί με υπέροχο τρόπο τον χώρο, το Looney Bean στο One Salonica έχει ξεχωριστό σχήμα που μοιάζει με υπέρκομψο κύβο και δίνει την εντύπωση μιας αστικής «ζούγκλας», χαρίζοντας το πιο όμορφο περιβάλλον για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Θέλοντας να διατηρήσουν τον συνδυασμό άγριων στοιχείων με πιο soft πινελιές, η ταλαντούχα ομάδα της Urban Soul Project δημιούργησε μια πραγματική όαση design, όπου σίγουρα ξεχωρίζουν οι ξύλινες φωλιές που λειτουργούν ως φωτιστικά, οι μεταλλικές κατασκευές που κρέμονται από το πανύψηλο ταβάνι, αλλά και τα chic «κλουβιά» που προσφέρουν μια cozy γωνιά, για να απολαύσει κανείς το δείπνο του!


3-auu3S.jpg


5-l4qc9.jpg
Μη χάσετε μια αξέχαστη εξωτική μουσική εμπειρία, με αγαπημένα signature Looney Cocktails… and all that Jazz! 
Info: Looney Bean, One Salonica 2ος όροφος, ώρα έναρξης: 20:00. Δεν απαιτείται κάποιο έξτρα εισιτήριο για την παρακολούθηση του live, πέραν της κατανάλωσης φαγητού ή ποτού της επιλογής σας.

No comments:

Post a Comment