Wednesday, June 26, 2019


ΒEACH PARTY 2019
Περιγραφή
Media
Παραγωγή
ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ
NIGHTSTALKER
ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ
ΒΑΖΟΟΚΑ
HOLY MONITOR
LIGHT
ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & B-MOVIES
ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ - ΠΑΝΟΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΠΥΞ ΛΑΞ
ΜΕΛΙSSES
ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ
ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
YPO, MADCLIP
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ
ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ
ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ
SNIK
ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ
ANGELIKA DUSK
D3LTA
GOIN' THROUGH | NEBMA | TNS | SPARKY T
ALEXANDROS CHRISTOPOULOS
MINISTRY OF SOUND Stage
για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
διαβάστε περισσότερα
BEACH PARTY FESTIVAL
Το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ έρχεται 10 έως 14 Ιουλίου στην Αγία Άννα, Ευβοίας. 
5 ημέρες γεμάτες μουσική, διασκέδαση, βουτιές και πολλές εκπλήξεις σε μια μαγική τοποθεσία που θα σας μείνει αξέχαστη !
Μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο διακοπές και διασκέδαση σε ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Ένα φεστιβάλ που θα ανατρέψει όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Με τη δυνατότητα επιλογής της διαμονής που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας , σε ένα ειδυλιακό τοπίο με περισσότερα από 5 stages και ασταμάτητη μουσική από τους αγαπημένους καλλιτέχνες σας, το beach party festival προσφέρει για πρώτη φορά μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!
- 5ήμερο εισιτήριο με δικαίωμα κατασκήνωσης: 
Το βασικό εισιτήριο του φεστιβάλ, σας παρέχει την πρόσβαση στο χώρο, το δικαίωμα κατασκήνωσης με δικό σας εξοπλισμό στο camping και τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων των συναυλιών (εκτός αυτών στο VIP Pool Stage), αλλά και συμμετοχής στις δραστηριότητες του φεστιβάλ.

- 5ήμερο εισιτήριο με κατασκήνωση στη ζώνη GOLD CAMPING:
Για όσους προτιμούν πιο άνετες, οριοθετημένες θέσεις για τη σκηνή τους, υπάρχει το πακέτο του GOLD CAMPING. Παρέχει δικαίωμα κατασκήνωσης με δικό σας εξοπλισμό σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με περιμετρική φύτευση και πλούσια σκίαση, καθώς και τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων των συναυλιών (εκτός αυτών στο VIP Pool Stage), αλλά και συμμετοχής στις δραστηριότητες του φεστιβάλ.
Δε θέλετε να κουβαλήσετε δική σας σκηνή; Βαριέστε να τη στήνετε; Με το επιπλέον πακέτο Tent & Camping Equipment μπορείτε να βρείτε μια σκηνή 2 ατόμων στημένη για εσάς στο χώρο του GOLD CAMPING με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό: δύο ατομικούς υπνόσακους και ένα διπλό υπόστρωμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αγορά του πακέτου καλύπτει 2 επισκέπτες που θα πρέπει να έχουν ήδη προμηθευτεί τα αντίστοιχα ατομικά 5ήμερα GOLD CAMPING εισιτήρια τους.
- 5ήμερο εισιτήριο με διαμονή στους Ξενώνες του φεστιβάλ:
Σας αρέσει το κάμπινγκ, αλλά όχι οι σκηνές; Θέλετε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σας και το δικό σας μπάνιο; Κανένα πρόβλημα!
Οι ξενώνες του Beach Party festival έχουν o καθένας δύο ημίδιπλα κρεβάτια, wc, douche, τραπέζι και καρέκλες για τον εξωτερικό χώρο – ιδανικό για δύο έως τέσσερα άτομα που θέλουν κάτι ανάλογο με σκηνή σε απλότητα, με την άνεση των κρεβατιών και του ιδιωτικού wc.

Διατίθεται σε πακέτα των 2 ή των 4 ατόμων και πολλαπλάσια αυτών.


- 5ήμερο VIP εισιτήριο με διαμονή σε Yurt

Ανάμεσα στα σκιερά πεύκα, τα Yurt του Beach Party θα μεταμορφώσουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές σε μια εξωτική εμπειρία βγαλμένη από παραμύθι! Με σχεδιασμό που βασίζεται στις νομαδικές γιούρτες των Μογγόλων, στα 45 τ.μ. τους τα Υurt μπορούν να φιλοξενήσουν ως 4 άτομα, καθώς είναι εξοπλισμένα με ένα διπλό κρεβάτι και καναπέδες που μετατρέπονται σε κρεβάτια. Έχουν ακόμη διαφανές τμήμα οροφής από plexiglass για να κοιμάστε κάτω από τ’ αστέρια, air condition, ψυγείο, LCD τηλεόραση και δικό τους μπάνιο - η απόλυτη πολυτέλεια στη φύση!

Επιπλέον, σας παρέχει πρόσβαση στους VIP χώρους του φεστιβάλ!
​Διατίθεται σε πακέτα των 3 ή των 4 ατόμων.

- 5ήμερο VIP εισιτήριο με διαμονή σε Cabanas

Μονόχωρες ή δίχωρες, οι Cabanas του Beach Party περιτριγυρίζονται από αυλές, βεράντες ή μπαλκόνι και τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού το μέσα γίνεται ένα με το καταπράσινο έξω! Κάθε Cabana έχει τη δική της στεγασμένη και επιπλωμένη βεράντα, με έπιπλα κήπου και τηλεόραση,περιφραγμένη αυλή ή μπαλκόνι με έπιπλα εξωτερικού χώρου! Ακόμη, όλες οι Cabanas μας έχουν air condition, τηλεόραση 32’’ LCD, ελαφριά ψύξη τύπου mini bar ή ψυγείο, βραστήρα, τηλέφωνο, ντουλάπα και δικό τους μπάνιο.

Επιπλέον, σας παρέχει πρόσβαση στους VIP χώρους του φεστιβάλ!
Διατίθεται σε πακέτα των 3 ή των 4 ατόμων.

5ήμερο VIP εισιτήριο με διαμονή σε σουίτα του Thalatta Seaside Hotel

Οι σουίτες του Thalatta Seaside Hotel είναι δικές σας, για να ζήσετε τις διακοπές των ονείρων σας: με room service, εξοπλισμό πέντε αστέρων, υπηρεσία turn down, δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο και πολλές ανέσεις. Το κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει διπλό κρεβάτι, άνετο καθιστικό με καναπέ που γίνεται κρεβάτι, διπλό ντους με αντιολισθητικό πάτωμα, πετσέτες σώματος και προσώπου, μπουρνούζια και παντόφλες, προϊόντα μπάνιου και περιποίησης, pillow menu, σεσουάρ & μεγεθυντικός καθρέπτης, χρηματοκιβώτιο δωματίου, mini bar, μηχανή espresso, 2 τηλεφωνικές συσκευές, αυτόνομο κλιματισμό, 40” Smart TV & DVD player, καθημερινό housekeeping.

Επιπλέον, σας παρέχει πρόσβαση στους VIP χώρους του φεστιβάλ!
​Διατίθεται σε πακέτα των 3 ή των 4 ατόμων.

Η αγορά εισιτηρίου για "AddOn: Tent-Camping Equipment" είναι διαθέσιμη με την αγορά εισιτηρίου από το "5ήμερο Kατασκήνωση στη GOLD CAMPING" καταχωρώντας το barcode του εισιτηρίου σας στο πεδίο Εισάγετε το barcode του εισιτηρίου σας κατά τη διαδικασία κράτησης στο "BEACH PARTY".

Από 8 ως 12 ετών, η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν, καθώς και η διαμονή, εφόσον διαμένει και ένας γονέας των παιδιών στο camping.
Από 12 ως 18 ετών, ισχύει ότι και για τους ενήλικες
Για ηλικίες κάτω των 8 ετών, η είσοδος δεν επιτρέπεται παρά μόνο με την ευθύνη του γονέα.

Θέση Parking θα έχουν μόνο οι κάτοχοι VIP εισιτηρίου στο Club Agia Anna (διαμονή σε Yurt, Cabanas) και στο Thalatta Seaside Hotel.

No comments:

Post a Comment