Saturday, August 6, 2016

 Oι εντυπωσιακές βίλες του Naxian Resort στη Νάξο

 ένα πανέμορφο σημείο του Αιγαίου με όλες τις ανέσεις και με προσιτές τιμές


Μαγευτικές διακοπές στις εντυπωσιακές βίλες του Naxian Resort στη Νάξο
AddThis Sharing Button2
Στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας, σε ένα πανέμορφο νησί. Καλώς ήρθατε στη Νάξο και στο ξεχωριστό Naxian Resort που σάς προσφέρει διακοπές για όλη την οικογένεια, σε προσιτές τιμές και πολλές ανέσεις.
Η Νάξος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας και των Κυκλάδων αλλά και ένα από τα πιο εντυπωσιακά, καθώς συνδυάζει πλούσιο σε εναλλαγές τοπίο, ιστορία, αξιοθέατα, και εντυπωσιακές παραλίες.
Οι απέραντες χρυσαφένιες αμμουδιές, τα γαλαζοπράσινα νερά και η άγρια ομορφιά της καλύπτουν τα γούστα και των πιο απαιτητικών: απομονωμένες, κοσμικές, ήσυχες, κοσμοπολίτικες, οι παραλίες της Νάξου υπόσχονται να σας αποζημιώσουν για την επιλογή σας να ταξιδέψετε στο κυκλαδίτικο νησί.
Στο νότιο-δυτική ακτή της Νάξου, στο Πυργάκι, μόλις 100 μέτρα μακριά από τη θάλασσα, δεσπόζει ένα συγκρότημα από 26 ανεξάρτητες βίλες, πέντε από τις οποίες είναι έτοιμες να σας υποδεχτούν για μία άνετη και ευχάριστη διαμονή.
Η παραλία Πυργάκι είναι μία από τις πιο όμορφες αμμώδεις παραλίες της Νάξου που αντανακλούν την ηρεμία και τη γαλήνη του νησιού. Η μοναδικής ομορφιάς παραλία έχει ομπρέλες και ξαπλώστρες για τους τουρίστες, ενώ θα βρείτε κι ένα εστιατόριο όπου για να απολαύσετε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, καφέδες, ποτά και σνακ. Είναι ένα ωραίο μέρος για windsurfing. Τα ρηχά νερά είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τα παιδιά και οι μικρές δασικές περιοχές δημιουργούν ένα ασυνήθιστο τοπίο.
Η πανοραμική θέα της θάλασσας, το μαγευτικό κυκλαδίτικο φυσικό τοπίο, η «χρυσή» άμμος και η ηρεμία της περιοχής είναι ιδανικές συνθήκες για ευχάριστες καλοκαιρινές διακοπές.
Εκεί δεσπόζει το -παραδοσιακά χτισμένο- Naxian Resort στην παραλία Πυργάκι. Πρόκειται για βίλες υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
Όλες οι βίλες διαθέτουν πανοραμική θέα στο Αιγαίο και θέα στον ιδιωτικό δρόμο ανάμεσα στην παραλία και στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει το Πυργάκι με την Χώρα. Κάθε βίλα περιλαμβάνει μια διώροφη μεζονέτα και ένα ξενώνα, συνδυάζοντας αρμονικά την απλότητα της αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής με τη σύγχρονη αντίληψη για ευρύχωρους και λειτουργικούς χώρους.
Όλες οι κλιματιζόμενες βίλες του Naxian Resort διαθέτουν οροφή με ξύλινα δοκάρια και ανοίγουν σε επιπλωμένο μπαλκόνι και βεράντα. Το Naxian Resort διατίθεται και υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων.
Χτισμένο σε ιδανικό σημείο, μπορεί εύκολα κανείς να εξυπηρετηθεί από το πλήρες εξοπλισμένο μίνι μάρκετ που υπάρχει σε πολύ κοντινό σημείο, ενώ μπορεί να απολαύσει τον καφέ του στο πρόσφατα ανακαινισμένο καφέ-εστιατόριο αλλά και να γευτεί εξαιρετικά νόστιμο ελληνικό φαγητό στην παραδοσιακή ταβέρνα. Και όλα αυτά σε ένα οικονομικό πακέτο!
  • Γνωρίστε το Naxian Resort μέσα από το σάιτ του.
  • Για κρατήσεις εδώ.
Δείτε τις φωτογραφίες του Naxian Resort
01020305060709101112131415

No comments:

Post a Comment