Monday, August 8, 2016

 

Ένα θαλάσσιο ποδήλατο με ηλεκτρική υποβοήθηση πιάνει ταχύτητες που τα άλλα δεν μπορούν! 


Ενα θαλασσιο ποδηλατο με ηλεκτρικη υποβοηθηση πιανει ταχυτητες που τα αλλα δεν μπορουν! (photo&video)

Οι βάρκες που με πένταλ είναι ξεχωριστές για αρκετούς λόγους. Δεν κάνουν θόρυβο, δεν μολύνου το περιβάλλον και δεν είναι ιδιαίτερα ακριβές. Ωστόσο, έχουν ένα μειονέκτημα: είναι αρκετά αργές.
Το BionX Seascape 12  διαθέτει ηλεκτρική υποβοήθηση με το πρότυπο πεντάλ, κάνοντας την βάρκα σας να πετάει.
Το BionX Seascape 12 είναι ένα σκάφος αναψυχής με ένα βελτιστοποιημένο σύστημα έλικα και ένα ποδηλατικού στιλ σύστημα μετάδοσης ταχυτήτων πεντάλ. Έχει μήκος 12 πόδια, χωρητικότητα δύο ατόμων και ένα μπροστινό κατάστρωμα που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και δύο παιδιά. Χωρίς ηλεκτρική υποβοήθηση, το σκάφος μπορεί να τρέξει πάνω στο νερό με ταχύτητες έως και 3,4 mph. Με τον 250w κινητήρα, που τροφοδοτείται από 2x 12 V 30 Ah μπαταρίες, μπορεί να πιάσει ρυθμό 5,8 μιλίων την ώρα. Το ζεύγος των εν πλω μπαταριών μπορεί να διατηρήσει αυτήν την ταχύτητα μέχρι και 5 ώρες.
Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν μια αποσπώμενη κονσόλα πολλαπλών λειτουργιών, ένα φορτιστή plug-in, με ρυθμιζόμενο ύψος καθρέπτη, ρυθμιζόμενα καθίσματα και ένα αρθρωτό μπροστινό ένθετο για την τοποθέτηση αξεσουάρ, όπως ένα ψυγείο και ένα κουτί αποθήκευσης.
Η τιμή του κυμαίνεται στα $ 6.000.

No comments:

Post a Comment