Monday, August 1, 2016

ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

 

Tο νησί που αγαπά το Χόλιγουντ: Ένα ονειρεμένο μέρος που όλοι θα θέλαμε ναυαγήσουμε!

Tο νησι που αγαπα το Χολιγουντ: Ενα ονειρεμενο μερος που ολοι θα θελαμε ναυαγησουμε! (photos&video)


Την ώρα που οι περισσότεροι από έμας τσεκάρουμε κοσμοπολίτικους προορισμούς στη Μεσόγειο, οι διάσημοι αναζητούν απόμερα σημεία του πλανήτη, για να απολαύσουν το καλοκαίρι μακριά από τα πλήθη.
Παράλληλα, όμως, διατηρούν τα standards τους σε υψηλό επίπεδο, έχοντας απαιτήσεις που για πολλούς φαντάζουν...παράλογες.
Ανάμεσα στους αγαπημένους προορισμούς του διεθνούς τζετ σετ ξεχωρίζει τελευταία ένα ιδιωτικό νησί στην Αυστραλία, που για να το προσεγγίσει κανείς χρειάζεται υδροπλάνο ή ελικόπτερο. Ωστόσο, κάποιοι από τους κροίσους που το επιλέγουν για διακοπές φτάνουν ως εδώ με υπερπολυτελές γιοτ του ξενοδοχείου που αναλαμβάνει να τους πάει κρουαζιέρα, φυσικά με το αζημίωτο.
Ο λόγος για το One&Only Hayman Island, που έπειτα κι από το λίφτινγκ που έκανε πριν από 2 χρόνια έχει αναδειχθεί σε must visit προορισμό για την παγκόσμια ελίτ, με τους Oprah, Johnny Depp και Chris Hemsworth να είναι μερικοί από τους παγκκοσμίου φήμης επισκέπτες του.
Στην καρδιά ακριβώς του Μεγάλου Κοραλλιογενούς Υφάλου της  Αυστραλίας και με θέα την περίφημη, εξωτική Θάλασσα των Κοραλλίων το νησί μοιάζει με χώρα ουτοπική που όλοι θα θέλαμε να ναυαγήσουμε.
Όσο για τις παροχές που εξασφαλίζει, το καθιστούν one of a kind resort. Εκατόν εξήνατα υπερπολυτελείς σουίτες που απαρτίζουν το 5* ξενοδοχειακό συγκρότημά του, θεαματικές πισίνες υπερχείλισης (οι μεγαλύτερες του νοτίου ημισφαιρίου) με ιδιωτικές καμπάνες, γκουρμέ εστιατόρια & cocktail bars, τροπικοί κήποι, γήπεδα γκολφ, γυμναστήρια και σπα είναι μερικές από τις ανέσεις που προσφέρονται στους επισκέπτες.
Στο  One&Only Hayman Islandδύσκολα θα βαρεθεί κανείς, αφού μια πληθώρα από θαλάσσια σπορ είναι διαθέσιμα, ενώ η υποδοχή σε κάθε γωνιά του ξενοδοχείου γίνεται με πανάκριβες ετικέτες καμπάνιας.
Η τιμή για μια διανυκτέρευση κυμαίνεται από $845 μέχρι $12,000, ανάλογα τις επιλεγμένες παροχές.

No comments:

Post a Comment