Monday, March 28, 2016

Το σούπερ γιοτ που ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου

Το σούπερ γιοτ που ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου


Γέννημα της συνεργασίας μεταξύ της Impossible Productions στη Νέα Υόρκη και το Tim Dempers Studio στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής είναι το σούπερ γιοτ που φαίνεται στις παρακάτω εικόνες με όλη τη χλιδή και την εξτραβαγκάνζα του.
Σχεδιάστηκε για ιδιώτη πελάτη, έχει μήκος 100 μέτρων και θα επιτρέπει στους επιβαίνοντες να εξερευνήσουν τροπικούς και πολικούς προορισμούς που είναι εκτός ακτίνας για πολλά άλλα γιοτ.
Η φουτουριστική κατασκευή διαθέτει επαρκή χώρο για να μεταφέρει… υδροπλάνο και απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να πλεύσουν στις θάλασσες του κόσμου χωρίς να στερηθούν ούτε στο ελάχιστον την πολυτέλεια. Και βέβαια έχουν και τα λεφτά για να ζήσουν κάτι τέτοιο: διότι στο σκάφος αυτό έχει προβλεφθεί χώρος για τη στάθμευση- και την επίδειξη- πανάκριβων αυτοκινήτων.
Εάν κατασκευαζόταν σήμερα, θα ήταν ένα από τα 40 μεγαλύτερα σούπερ γιοτ στον κόσμο και ένα από τα πιο ακριβά- αν και, σύμφωνα με τη Daily Mail, δεν έχει ανακοινωθεί η εκτίμηση του κόστους του.
Χαρακτηρίζεται «πραγματικός εξερευνητής του κόσμου» χάρη στο μοναδικό σχέδιό του και, το παντός καιρού σκάφος μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη που θέλει να γυρίσει την υφήλιο για έρευνα αλλά και ευχαρίστηση.
«Είναι αποτέλεσμα περισσότερων από 12 μηνών δουλειάς και  εστιασμένης έρευνας και προτείνει μια εντελώς νέα κατεύθυνση στο yacht design», αναφέρει η Impossible Productions στην ιστοσελίδα της. «Φτιαγμένο για τον ιδιοκτήτη που αγαπά την αυθεντική περιπέτεια, επιδιώκει να συνδυάσει την πολυτέλεια ενός σούπερ γιοτ με τα πρακτικά οφέλη ενός εμπορικού σκάφους».
superyacht8superyacht7superyacht2superyacht3superyacht4superyacht5superyacht6

No comments:

Post a Comment