Monday, March 28, 2016

 Τα πιο πολυτελή ρετιρέ διαμερίσματα ξενοδοχείων στον κόσμο! 


ΤΟΡ10: Τα πιο πολυτελη ρετιρε διαμερισματα ξενοδοχειων στον κοσμο!
Οορισμόςτηςπολυτέλειας έχει αρχίσει -πια- να συνάδει με αυτόν της κομψότητας, δίνοντας
 ισχυρό προβάδισμα σε οτιδήποτε έχει φτιαχτεί με εκλεπτυσμένο γούστο.
Φτιάξαμε μια λίστα με τις πιο κομψές και μοντέρνες ρετιρέ σουίτες ξενοδοχείων, που δεν εξασφαλίζουν απλώς θέα, αλλά παρέχουν διαμονή σε ένα χώρο με απίστευτη διακόσμηση και λειτουργικότητα.
1. The Mark Hotel, Νέα Υόρκη
Το πιο ακριβό δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο ($ 75.000 ανά διανυκτέρευση), με πολυτελή έπιπλα Jacques Grange, τέσσερα τζάκια, έξι μπάνια, και μια βεράντα στον τελευταίο όροφο 2.500 τετραγωνικών ποδιών με μία πανοραμική όψη του Central Park.
2. The Tower Penthouse, SLS South Beach, Μαϊάμι
Lenny Kravitz και Philippe Starck συνεργάστηκαν για να διακοσμήσουν αυτό το υπέροχο ρετιρέ. Από το δάπεδο σκακιέρα και τη faux-python πολυθρόνα, μέχρι τη ντίσκο-μπάλα-πολυέλαιο και τους τοίχους όλα αποπνέουν την εκκενρικότητα του sock star.
3. The Palm Royal Bridge Suite, Atlantis, Ντουμπάι
Οι Kardashians και οι Real Housewives  του Μπέβερλι Χιλς έχουν μείνει εδώ. Αλλά μην αφήνετε να σας τρομάξει από το παλάτι αυτού του Σουλτάνου στον ουρανό. Περίτεχνα μοτίβα κλασικής αραβικής τέχνης, ταραχώδη χρώματα και ultra-luxe υλικά κάνουν αυτό τη διαμονή σε αυτό το τεράστιο κτίσμα των 10.000τμ σχεδόν παραισθησιογόνα εμπειρία. Μπορείτε να ζητήσετε προσωπικό μπάτλερ και σεφ.
4. The Bentley Suite, St. Regis, Νέα Υόρκη
Οι σχεδιαστές των St. Regis εμπνεύστηκαν από την Bentley Motors για να δημιουργήσουν μία από τις πιο διαφορετικές σουίτες στον κόσμο. Το αποτέλεσμα είναι επικό.
5. Chairman’s Villa, Crown Towers, Μελβούρνη
Ιδιωτικό γυμναστήριο για cardio προπόνηση και μια υπέροχη γκαλερί σας υποδέχονται σε μια απίστευτη σουίτα που κοστίζει περίπου $ 20.000, ανά διανυκτέρευση.
6. Ludlow Penthouse, The Ludlow Hotel, Νέα Υόρκη
Με τους χειροποίητους μαροκινούς πολυελαίους του, και τη Vintage συλλογή βινυλίου, θα αισθανθείτε περισσότερο σαν καλλιτεχνικός διευθυντής σε ένα γραφείο στο κέντρο της πόλης. Όσο για τη βεράντα 1.000τ.μ., με θέα το νέο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και τη Γέφυρα του Μπρούκλιν, θα σας μαγέψει.
7. XL Mama, Mama Shelter, Παρίσι
Εκκεντρική και με ιδιαίτερο φωτισμό, αυτή η σουίτα διαφέρει από όλες τις άλλες. Δεν στερείται κομψότητα και γούστο.
8. The Ritz-Carlton Suite, Ritz-Carlton, Τόκιο
Πλούσια και σύγχρονη. Εξασφαλίζει θέα στους βασιλικούς κήπους και όλα τα κλινοσκεπάσματα είναι Frette.
9. Hollywood Hills View Apartment Suite, Τhe Line Hotel, Λος Άντζελες
Με θέα τους λόφους του Χόλιγουντ και διακόσμηση που παντρεύει το chic με το industrial, αυτή η σουίτα σίγουρα είναι από τις καλύτερες στον κόσμο.
10. Saatchi Suite, Hyatt Regency—The Churchill, Λονδίνο
Η Saatchi Suites αποτελεί επέκταση της Saatchi Gallery του Λονδίνου. Ο νεαρός Βρετανός καλλιτέχνης Dominic Beattie δημιούργησε τους μουσειακής ποιότητας γεωμετρικούς πίνακες, καθώς και τα μοναδικά αυτά έπιπλα που κοσμούν το χώρο.

No comments:

Post a Comment