Friday, March 25, 2016

 Θεσσαλονικιός Ολυμπιονίκης πάει Eurovision 

με τη Γαλλία

    Ποιος Θεσσαλονικιός Ολυμπιονίκης πάει Eurovision με τη Γαλλία; (ΒΙΝΤΕΟ)
    Ο Amir Haddad θα είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Γαλλίας στη Στοκχόλμη με το τραγούδι J’ai Cherché. Λίγα λεπτά μετά την επίσημη επιβεβαίωση από τη γαλλική δημόσια τηλεόραση France 2, ο Amir ανέβασε στο λογαριασμό του στο Youtube και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, το οποίο περιέχει και μία έκπληξη για εμάς τους Έλληνες!

    Μετά την τοποθέτηση του Edoardo Grassi ως επικεφαλής της γαλλικής αποστολής στη Eurovision, φάνηκε ότι η γαλλική δημόσια τηλεόραση αποφάσισε να παίρνει πιο σοβαρά το διαγωνισμό και να προσανατολίζεται σε πιο σύγχρονα ακούσματα. Διοργάνωσε φέτος μια εσωτερική επιλογή με σαφή στόχο εξαρχής ένα καλύτερο βαθμολογικό αποτέλεσμα από τους 4 βαθμούς και την 25η θέση στη Βιέννη, με ένα τραγούδι που μπορεί να ήταν καλό ως γενική ομολογία, αλλά παρ’ όλα αυτά παλιομοδίτικο.
    Στις αρχές του μήνα ο Amir μέσω του λογαριασμού του στο Youtube δημοσιοποίησε και το επίσημο βιντεοκλίπ της συμμετοχής του. Είναι δύο παράλληλες ιστορίες νέων ανθρώπων, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, που προσπαθούν να πετύχουν σε δύο χώρους μη αναμενόμενους για το φύλο τους. Το αγόρι στο μπαλέτο και το κορίτσι στο Tae Kwon Do. Η ιστορία του βίντεο τελειώνει ευχάριστα, αφού και τα δύο παιδιά οχτώ χρόνια μετά είναι επιτυχημένοι σε αυτό που η καρδιά τους ήθελε να ακολουθήσει, παρά τα κοινωνικά στερεότυπα και τις αντιξοότητες.
    Η έκπληξη για τη χώρα μας έρχεται μετά το 35ο δευτερόλεπτο του βίντεο κλιπ, όταν στο δωμάτιο της κοπέλας δείχνει πολύ καθαρά μάλιστα και για μεγάλη διάρκεια ένα κάδρο του δύο φορές αργυρού Ολυμπιονίκη μας στο tae kwon do Αλέξανδρου Νικολαΐδη, τον οποίο έχει ως πρότυπο προφανώς η φερέλπιδα νεαρή αθλήτρια.
    Πηγή: infegreece.gr
    Ο ίδιος ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κοινοποιεί το βιντεοκλίπ και γράφει:
    «Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης πρωταγωνιστής στο επίσημο βιντεοκλίπ του τραγουδιού της Γαλλίας στη φετινή Γιουροβίζιον!
    Amir – J’ ai cherché. France 12 points!!! Thank you France!».

    No comments:

    Post a Comment