Monday, September 22, 2014

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Voria.gr


Πιστή στο όραμα του δημιουργού της Ευάγγελου Καράογλου, η Voria.gr έχει εδραιωθεί ως η πρώτη, έγκυρη και έγκαιρη, πηγή ενημέρωσης για τη Βόρεια Ελλάδα

Picture 0 for Πέντε χρόνια Voria.gr
Ο αείμνηστος Βαγγέλης Καράογλου, από νεαρός ακόμα, είχε ένα κρυφό μεράκι. Να δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο Μέσο Ενημέρωσης που θα προβάλλει την επιχειρηματικότητα και την οικονομία της Βόρειας Ελλάδας, με δυναμισμό αλλά χωρίς συμπλέγματα και μικροπρέπειες.
Ήταν ο τύπος του ανθρώπου που αν έβαζε κάτι στο μυαλό του, αργά ή γρήγορα, θα το έκανε πράξη και θα το έκανε με επιτυχία. Όπερ και εγένετο: ΗVoria.gr, τον Σεπτέμβριο του 2009, ξεκίνησε το ταξίδι της στο διαδίκτυο ως η πρώτη ηλεκτρονική οικονομική εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας.
Ο Βαγγέλης Καράογλου έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας, αλλά πρόλαβε να μεταδώσει ατόφιο το όραμά του στους συνεχιστές του. Με πολλή δουλειά και σοβαρότητα, με διεισδυτικότητα αλλά χωρίς κραυγές, η Voria.gr, σήμερα, πέντε χρόνια μετά, έχει εδραιωθεί ως η πρώτη επιλογή ενημέρωσης στη συνείδηση του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.
Στον δρόμο που χάραξε εκείνος, η Voria.gr είναι το μοναδικό διαδικτυακό μέσο της Θεσσαλονίκης που βάζει σε πρώτο πλάνο το ρεπορτάζ και δεν περιορίζεται σε αναπαραγωγή ειδήσεων. Με ταχύτητα αλλά χωρίς εκπτώσεις στις αρχές που επιβάλλει η δημοσιογραφική δεοντολογία, και παρά τα όποια ανθρώπινα λάθη, η Voria.gr  αναδεικνύει τις θετικές πτυχές της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής, στιγματίζει τις αρνητικές, αποκαλύπτει, ελέγχει, έχει άποψη.
Βάλαμε το δύσκολο στοίχημα της αξιόπιστης ενημέρωσης εν μέσω της πιο βαθιάς οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει τη χώρα μας. Και το κερδίσαμε σε μια εποχή που οι πολίτες έχουν ανάγκη από έγκυρη πληροφόρηση. Η εμπιστοσύνη των αναγνωστών μας, όπως αυτή αποτυπώνεται στη συνεχώς ανοδική επισκεψιμότητα του portal, μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, ακόμα πιο δυναμικοί, δημιουργικοί και ανανεωμένοι, με περισσότερες αποκαλύψεις και αποκλειστικά ρεπορτάζ. 
Ο δημιουργός της Voria.gr, άλλωστε, ποτέ δεν επαναπαυόταν στις δάφνες της επιτυχίας του και κυνηγούσε πάντα το καλύτερο...

No comments:

Post a Comment