Sunday, July 1, 2012

Η ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΝΕΛΑ ΒΑΝΟΝΙ

Η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει α λα ιταλικά! Η δημοφιλής τραγουδίστρια κάνει τη μεγάλη έκπληξη τραγουδώντας μαζί με μια σπουδαία Ιταλίδα συνάδελφό της, την Ορνέλα Βανόνι.



Πριν από λίγο καιρό η Καίτη Γαρμπή είχε ενημερώσει τους θαυμαστές της μέσω Διαδικτύου ότι ετοιμάζει μια δυνατή συνεργασία από τη γείτονα χώρα, την Ιταλία.



Η αλήθεια όμως είναι πως ελάχιστοι γνώριζαν πως μιλούσε για την Ορνέλα Βανόνι, μία από τις σημαντικότερες φωνές του ιταλικού τραγουδιού, και αναμφισβήτητα η είδηση της δισκογραφικής συνεργασίας τους έπεσε σαν βόμβα στον εγχώριο καλλιτεχνικό χώρο.



Οι δύο τραγουδίστριες ένωσαν τις φωνές τους στο γνωστό κομμάτι «Buona Vita», το οποίο ερμήνευσε στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία η Ιταλίδα ερμηνεύτρια. Στη σημερινή εκτέλεση του κομματιού ο στίχος δεν είναι μόνο στα ιταλικά, αλλά συμπληρώνεται και από φράσεις στα ελληνικά, με σκοπό το «πάντρεμα» των δύο γλωσσών των ερμηνευτριών του.



Αυτό που αξίζει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι η Καίτη Γαρμπή και η Ορνέλα Βανόνι έχουν δέσει απόλυτα από φωνητικής πλευράς και το ερμηνευτικό αποτέλεσμα στο σύνολό του φέρνει στο νου καλοκαιρινές, ρομαντικές εικόνες.



Η Ορνέλα Βανόνι διαπρέπει στο ιταλικό τραγούδι για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Η βραχνή, ερωτική φωνή της και η υπέροχη σκηνική παρουσία της, σε συνδυασμό με τα ωραία κομμάτια που πάντα επιλέγει, την έχουν κατατάξει στην κατηγορία των πιο γοητευτικών ερμηνευτριών της Ιταλίας.



No comments:

Post a Comment