Thursday, July 26, 2012

ΝΤΕ ΝΙΡΟ-ΤΡΑΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ


Όλο το παρασκήνιο της επίσκεψης Ντε Νίρο και Τραβόλτα στη Σκιάθο - Δείτε  photo Οι διάσημοι ηθοποιοί στην Ελλάδα

Τις διακοπές τους στη χώρα μας απόλαυσαν οι σταρ του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζόν Τραβόλτα, μαζί με τις οικογένειές τους. Οι διάσημοι ηθοποιοί φιλοξενήθηκαν, κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα, στην θαλαμηγό «Alexander» της Μαριάννας Λάτση, η οποία ανέλαβε να τους ξεναγήσει στη χώρα μας και να τους μυήσει στις ομορφιές της.
Ο Τζον Τραβόλτα μαζί με τη σύζυγό του, Κέλι Πρέστον και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με τη σύζυγό του, Γκρέις Χαϊτάουερ, και το γιο τους, Ελιοτ, αλλά και τα δίδυμα παιδιά του ηθοποιού από προηγούμενη σχέση του, Τζούλιαν και Άαρον, βρέθηκαν στην όμορφη Σκιάθο, όπου απόλαυσαν τόσο τα μπάνια τους στις παραλίες του νησιού των Σποράδων, όσο και τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr τους συνέλαβε και σας παρουσιάζει τις χαλαρές στιγμές των διάσημων σταρ επί ελληνικού εδάφους.
Η Μαριάννα Λάτση και οι χολυγουντιανοί stars βρέθηκαν το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης στο παλιό λιμάνι της Σκιάθου. Αποβιβάστηκαν από το πολυτελές Alexander και με φουσκωτό έφτασαν στη στεριά. Εκεί όλοι μαζί έφαγαν σε γνωστή ψαροταβέρνα και στη συνέχεια απόλαυσαν τον καφέ τους σε διπλανή καφετέρια, όπου προτίμησαν να καθήσουν σε ένα ακριανό και απομακρυσμένο τραπέζι. Όλοι τους έδειχναν ευδιάθετοι και γελαστοί.
Αργότερα το φουσκωτό μετέβη σε σημείο του λιμανιού ακριβώς μπροστά από το καφέ όπου βρίσκονταν και τους μετέφερε πίσω στη θαλαμηγό. Στη συνέχεια αναχώρησαν με προορισμό τη Σκόπελο και την Αλλόνησο.

No comments:

Post a Comment