Monday, July 30, 2012

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012


*Εντυπωσιακη η τελετη εναρξης των Ολυμπιακων Αγωνων,αν και το βαρος επεσε στις επιτυχιες που ειχε η Αγγλια στην μουσικη παραγωγη τα τελευταια 50 χρονια...Αποριας αξιο η αποφαση της Βασιλισσας Ελισσαβετ να "παιξει" διπλα στον Τζαιημς Μποντ....Η αυταρεσκεια του διασημου ποδοσφαιριστη ,πανω στο ταχυπλοο που μετεφερε την Ολυμπιακη φλογα ,ηταν εμφανης....Ο Πωλ Μακ Καρτνευ ηταν μια εξαιρετικη στιγμη ιδιαιτερα οταν παροτρυνε τους 80.000 θεατες να τραγουδησουν Hey Jude...Ο Μιστερ Μπην ηταν απολαυστικος παιζοντας τους "Δρομους της φωτιας" του Βαγγελη Παπαθανασιου και στην σατιρικη εκδοση της περιφημης κινηματογραφικης σκηνης....Το BBC WORLD εκανε υπεροχη αναδρομη στους αγωνες τις ημερες που προηγηθηκαν....

*Ανυποφορη η ζεστη ολες αυτες τις μερες-αν δεν ησουν στην θαλασσα,σε πισινα θα ησουν σιγουρα κατω απο το ντουζ.

*Επιχειρησαμε αλλη μια εξοδο στην Γριτσα του Λιτοχωρου και στο καφε-εστιατοριο-beach bar "Μare 66" του φιλου μας Θαναση Μπιντα.Η θαλασσα ηταν πεντακαθαρη και δροσερη,οπως παντα,και οταν καθησαμε κατω απο τα πλατανια ηταν ενας παραδεισος.

*25 επεισοδια ειχε ολα κι ολα η σειρα ΗUMAN TARGET,που ηδη ολοκληρωθηκε.Στις ΗΠΑ μεταδοθηκε την περιοδο 2010-2011.Πρωταγωνιστης ο Mark Valley.

*Απο 1-8 Σεπτεμβριου το διεθνες φεστιβαλ στρατιωτικης μουσικης στην κοκκινη πλατεια της Μοσχας.που χωραει 7.οοο ατομα.

*84 επεισοδια ειχε η σειρα KNIGHT RIDER που ο προηγουμενος κυκλος απο το 1982-86 ειχε χαλασει κοσμο καθιερωνοντας τον Νταιηβιντ Χασελχοφ.Το αυτοκινητο που πρωταγωνιστει ειναι μια αεροδυναμικη Mustang με σχεδον ανθρωπινη νοημοσυνη και απιστευτες δυνατοτητες.Τα επεισοδια που βλεπουμε τωρα στην Ελλαδα ειναι συνολικα 17 και παιχθηκαν στις ΗΠΑ απο το 2008-09.

*Απο 1-5 Αυγουστου το RIVER PARTY στο Νεστοριο Καστοριας.

*Νεο,πολυτελες ξενοδοχειο στην Πλακα Λιτοχωρου,το CAVO OLYMPICO.Πανω στην θαλασσα.Η επιτομη της κομψοτητας,ανεσης,πολυτελειας.

*Εντυπωσιακη η 48μελης ορχηστρα-χορωδια του ΔΙΟΥ.Μπραβο στον μαεστρο-χοραρχη Νικο Πατρη.

*Η πιο ακριβη σαμπανια αυτη την εποχη ειναι η CRYSTAL.Ως ενδεικτικη τιμη μας εδωσαν 360 ευρω -η φιαλη.

*20 λεπτα απεχει η Κως απο το Μποντρουμ.Με διαβατηριο η εισοδος.

*Απο τη Θεσσαλονικη με πλοιο φετος το καλοκαιρι πηγαινετε μονο στην Λημνο,Λεσβο,Χιο.

*Ενας υπεροχος ανθρωπος του πολιτισμου,ο Μαν.Ψυλλακης ,που ειχε ασχοληθει σ’ολη του την ζωη με κινηματογραφικες επιχειρησεις,εφυγε προσφατα απο κοντα μας,οπως κι ενας καλος εκφωνητης του ραδιοφωνου της ΥΕΝΕΔ,ο Αντωνης Διαμαντηςπου ειχε ασχοληθει και με την διαφημιση.

*Σε προσφατο δημοψηφισμα στην Αγγλια για τα 60 χρονια του British Chart ο 1 τραγουδι αναδειχθηκε το Bohemian Rhapsody-Queen.

No comments:

Post a Comment