Wednesday, July 25, 2012

ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Για λίγες ώρες, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ, Robert de Niro, βρέθηκε στη Σαντορίνη, στο Franco\'s Bar, για να απολαύσει το μοναδικό ηλιοβασίλεμα του νησιού. Ο CEO της εταιρείας Touristorama, Φώτης Καρύδας και περιέγραψε στο touristorama.com τις στιγμές που έζησε μαζί του στο διάσημο bar.

Ο ηθοποιός Robert de Niro προσέγγισε το νησί της Σαντορίνης με τη διάσημη θαλαμηγό της οικογένειας Λάτση, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Μαζί του είχε την οικογένειά του και τον εξίσου διάσημο φίλο του, John Travolta. Οι δύο οικογένειες γευμάτισαν στο σκάφος και λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το ηλιοβασίλεμα, ο Robert de Niro μαζί με την οικογένειά του καθώς και τηνοικογένεια του John Travolta προσέγγισαν το παλιό λιμάνι των Θηρών και ανέβηκαν στα Φηρά με το τελεφερίκ.

Ο John Travolta επέλεξε να ξεκουραστεί στη θαλαμηγό, ενώ οι υπόλοιποι, ντυμένοι απλά και χωρίς να τραβήξουν την προσοχή, πέρασαν απαρατήρητοι στα σοκάκια του νησιού. Είχαν φροντίσει να κάνουν κράτηση σε ολόκληρο το bar, ώστε να μπορέσουν ανενόχλητοι να δουν το ηλιοβασίλεμα. Ο Robert de Niro έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δοκιμάσει Σαντορινιό κρασί με απλά deeps.

Το Franco\'s Bar διαθέτει μια μεγάλη κάβα ποτών και κρασιών και παίζει μόνο κλασική μουσική. Καθ\' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο bar εντυπωσιάστηκαν από τα ιδιαίτερα μουσικά κομμάτια και δεν είχαν ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Στη συνομιλία του με το Φώτη Καρύδα εξέφρασε τη μεγάλη του αγάπη για την Ελλάδα, για τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και τόνισε ότι του αρέσει πολύ να πίνει ελληνικό καφέ.

Κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος υπό τους ήχους της μουσικής του Βαγγέλη Παπαθανασίου, φωτογραφήθηκε με την οικογένειά του και τους φίλους του, με φόντο τη Θηρασιά και τα πορφυρά χρώματα του ηλιοβασιλέματος, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εντυπωσίασαν με την απλότητα και τη φιλικότητά τους και έφυγαν με τον ίδιο τρόπο που ήρθαν , διακριτικά και ανώνυμα μέσα στο πλήθος, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους τους συνάντησαν

No comments:

Post a Comment