Friday, November 25, 2011

MONEY SHOW 2011 ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Ξεκινά σημερα στη Θεσσαλονίκη το 21o πολυσυνέδριο "ΜΟΝΕΥ SHOW" σηματοδοτώντας όλες τις εξελίξεις και τις αλλαγές στην ελληνική οικονομία, την πράσινη ανάπτυξη, την καινοτομία, αλλά και τις επιπτώσεις από την οικονομική κρίση, υπό του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Στον Εκθεσιακό Τομέα συμμετέχουν περισσότερες από 120 κορυφαίες επιχειρήσεις, οργανισμοί, επαγγελματικές οργανώσεις και φορείς, ενώ στον Συνεδριακό Τομέα θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 70 ημερίδες και συνέδρια..

Στις 25 και 26/11/2011 αναμένονται στους χώρους του Hyatt Regency Htl. 25.000 και πλέον επισκέπτες και σύνεδροι, καθιστώντας για μια ακόμη χρονιά το "MONEY SHOW" στη Θεσσαλονίκη το μεγαλύτερο πολυ-συνέδριο στην Ευρώπη και επίκεντρο των οικονομικών εξελίξεων και τάσεων της πραγματικής οικονομίας και της αγοράς. Σ τ ο χ ε υ μ έ ν α οι επισκέπτες του πολυσυνεδρίου είναι επίσης, οι σπουδαστές, ο απλός καταναλωτής, οι μικρές και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, οι Οργανισμοί και οι επίσημοι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα και οι επιστημονικές οργανώσεις, οι σύλλογοι και οι κοινωνικές οργανώσεις, τα μη κερδοσκοπικά σωματεία και το ευρύ κοινό της Θεσσαλονίκης.

Η Επίσημη Εναρκτήρια Εκδήλωση της διοργάνωσης , θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα Ballroom 3 του Hyatt Regency Htl., με κεντρικούς ομιλητές, τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της "ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ Α.Ε." κ. Νικόλαο Φιλίππου, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου εταιριών REDESTOS Efthymiadis Agrotechnology Group κ. Νίκο Ευθυμιάδη και τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλη Ζορπίδη. Χαιρετισμούς στην εναρκτήρια εκδήλωση θα κάνουν ο Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος του Ελληνο- Ιταλικού Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Σαραντόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΕΔΕΒΕ κ. Ντίνος Κωστόπουλος..

Στη συνέχεια, αμέσως μετά την εναρκτήρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Επίσημο Δείπνο Έναρξης του MONEY SHOW 2011 που παρατίθεται προς τιμήν του ξένου προσκεκλημένου της φετινής διοργάνωσης της QATAR Airways, με ομιλητές τον Αντιπεριφερειάρχη και πρόεδρο του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Νομού Θεσσαλονίκης κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλη Ζορπίδη και τον Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας κ. Κωνσταντίνο Μαργαρίτη με θέμα "Η Ευρωπαϊκή προοπτική της Τουριστικής ανάπτυξης".

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα Regency Ballroom εξ άλλου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο προς τον επιχειρηματικό κόσμο Επίσημο Δείπνο που οργανώνουν φέτος από κοινού το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, με κεντρικό ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, γεγονός που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα κάνουν επίσης, ο διευθύνων σύμβουλος της Δ.Ε.Θ. κ. Αναστάσιος Τζήκας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης κ. Στυλιανός Αγγελούδης, ο πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας κ. Ελευθέριος Ιακώβου και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, συνεδρίων και ημερίδων συμπεριλαμβάνονται φέτος πολλές και σημαντικές ακόμη διοργανώσεις, που αναμένεται να συγκεντρώσουν το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού. Το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας παρουσιάζει σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Θεσσαλονικέων της Αθήνας σε ειδικό περίπτερο τα 8 περίτεχνα γλυπτά της αρχαίας αγοράς της Θεσσαλονίκης Las Incandadas ("Οι Μαγεμένες") σε ψηφιακή απεικόνιση ύψους 2,50 μ. το καθένα, ενώ παράλληλα οργανώνεται και ειδική εκδήλωση με προβολή του σχετικού ντοκιμαντέρ το Σάββατο 26/11 στην αίθουσα Regency ώρα 17:00 με εισηγήτρια την Αρχαιολόγο - Σκηνοθέτιδα κ. Ελένη Στούμπου - Κατσαμούρη. Ενδιαφέρουσα είναι επίσης και η εκδήλωση του ΕΛ.Κ.Ε. με τίτλο "Μια βραδιά με τον Frank Sinatra" , με επιμέλεια του δημοσιογράφου Λευτέρη Κογκαλίδη (Σάββατο 26/11, ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα Ballroom 3) και με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

No comments:

Post a Comment