Tuesday, November 22, 2011

Ένας πολυβραβευμένος ομογενής

Σε έναν ομογενή από το Καμερούν, πολυβραβευμένο για το κοινωνικό του έργο στην αφρικανική ήπειρο, τον Ανέστη Αρνόπουλο, είναι αφιερωμένη η «Διασπορά» της ΕΤ3 το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011, στις 13.30.
Η εκπομπή παρουσιάζει τη ζωή και το έργο του ανθρώπου που ξεκίνησε από την Καβάλα, αργότερα πουλούσε πάγο στην παραλία της Θεσσαλονίκης για να εξασφαλίζει τα προς το ζην για την οικογένειά του και εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της Αφρικής.
Ο νόστος για τη γενέτειρά του, ο σεβασμός στην οικογένεια και η νουθεσία των γονέων να στέκεται αρωγός στους αδύναμους αποτυπώνεται στην εκπομπή, η οποία «συμμετέχει» στη γιορτή για τα 70χρονά του στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής.
Ο κ.Αρνόπουλος ‘‘ανοίγει’’ το σπίτι και την καρδιά του στη δημοσιογράφο της ΕΤ3 Χρύσα Σάμου.
Επίσης, στην εκπομπή αυτού του Σαββάτου παρουσιάζεται το έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, καθώς στη «Διασπορά» της ΕΤ3 φιλοξενείται ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ Θεόδωρος Β΄, ο Μητροπολίτης Τανζανίας κ.κ Δημήτριος, ο Μητροπολίτης Καμερούν κ.κ Γρηγόριος και ο Μητροπολίτης Άκρας κ.κ Γεώργιος.


Μεταδίδεται: Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011, στις 13.30
Δημοσιογραφική επιμέλεια-παρουσίαση: Χρύσα Σάμου
Εικονολήπτης: Ευθύμης Σημαδόπουλος
Μοντάζ: Νίκος Παπαναστασίου
Σκηνοθεσία: Τάνια Χατζηγεωργίου
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Τζιρμάκης

No comments:

Post a Comment