Friday, May 29, 2020




ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. 
ΜΑΙΟΣ 2019....@ΘΥΜΑΜΑΙ παλια οι πρωταγωνιστες της επιθεωρησηΣ ελεγαν ‘παμε για αποθεωση’.Εννουσαν το φιναλε οπου ολοι οι καλλιτεχνεΣ εβγαιναν για το τελευταιο δυνατο χειροκροτημα.Αναπολω με συγκινηση την σκηνη αυτη γιατι ως νεαρος δημοσιογραφος ημουν συχνα στα παρακηναι.Αυτη την στιγμη θυμαμαι την βροντδη φωνη της Μαρικας Νεζερ τις εκρητικες εμφανισεις της Ζωζως Σαπουντακη και της Σπεραντζας Βρανα.
@ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ γλωσσα…θελω το μαλλι μου πολυ υγιεις(εννοει ‘υγιες’)/μου εμαθε παρα πολυ παιδεια!/δαιδαλωδεις δρομακια(εννοει δαιδαλωδη)/

@ΣΤΗΝ Πλατανια της Κρητης,στο μνημειο πεσοντων Μαορι στον Β.Π.Π.,χορεψαν νεαροι απογονοι των Μαορι τον συγκλονιστικο πολεμικο χρο των προγονων τους ‘χακα’.
@ΠΟΣΟ ωραια λαικα τραγουδια μας χαρισε ο Χρηστος Νξικολοπουλος.Στην εκπομπη του Λαζοπουλου μας θυμισε μερικα οπως ΝΤΑΛΙΚΕΣ/ΖΗΛΕΙΑ ΜΟΥ/Ο ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑΙΑ/ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΟ/ΔΙΑΘΗΚΗ/Ο,ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ/ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ/ΦΟΥΜΑ ΦΟΥΜΑ.ΣΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ.Οι μελωδιες του συνθετη τυλιξαν με αγαπη εξαιρετικουσ στιχους σπουδαιων ποιητων.
@οΟΙ ΚΑΛΟΙ σωματοφυλακες κερδιχουν 300.000-400.000 δολλαρια τον χρονο στις ΗΠΑ.
@ΓΙΑ πολλλοστη φορα ειδαμε στην τηλεοραση την ταινια ‘Μια Ελληνιδα στο χαρεμι’ και την Ρενα Βλαχοπουλου να φθανει με ενα μικρο αεροπλανο Τσεσνα στην Σαχαρα,μια σκηνη γυρισμενη στην Λημνο και μαλιστα στις Αμμοθινες που θυμιζει 100% Σαχαρα.
@ΣΤΗΝ δεκαετια του 50 και τιυ 60 οι Θεσσαλονικεις οταν ηθελαν οεινιρλη πηγαιναν στο Πανοραμα.
@ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ αποτελουνται απο 74% βαμβακι και 24% λινο υφασμα.
@ΜΑΣΤΙΧΑ ΒΓΑΖΟΥΝ τα δενδρα σε 24 χωρια της Χιου.Τα εσπεριδοειδη του νησιου ειναι δωρο των Γενοεζων.
@Η ΧΙΟΣ ειναι το πεμπτο μεγαλυτερο νησι στην Ελλαδα.
@55.000 επισκεπτες εχει καθε χρονο το Μουσειο Ματιχας της ΧΙΟΥ.Στο νησι υπαρχουν 850.000 μαστιχοδενδρα.Υπαρχουν και δενδρα 500 ετων που δινουν ακομακαρπο/μαστιχα

@Ο ΑΔΑΗΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ειδε σαγιοναρες αδιαφορες,αλλα ενα εμπειρο ματι κατα λαβαινε οτι ηταν Γκουτσι, 800 ευρω, που φορουσε ο Νικος Αποστολοπουλος.
@ΣΤΗΝ εκπομπη της Ν.Γερμανου οι θεατες ψηφισαν τα αγαπημενα τους τραγουδια απο τηλεοπτικες σειρες
1.ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ-ΔΗΜ.ΜΠΑΣΗΣ
2.ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ
3.ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
4.ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ-ΠΑΣΧΑΛΗΣ
5.ΑΓΓΙΓΜΑ ΨΥΧΗΣ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
6.ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ-ΜΑΡΙΑ ΙΑΚΩΒΟΥ
7.ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝΤΙΟ-ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ
8.ΤΡΑΒΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗ-ΑΛΚΗΣΤΗ ΠΡΩΤΟ ΨΑΛΤΗ
9.Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ-Μ.ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
10.ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment