Wednesday, November 20, 2019



Πλούσιο το φετινό πρόγραμμα του Μύλου των Ξωτικών

Πλούσιο το φετινό πρόγραμμα του Μύλου των Ξωτικών

Ο 9ος Μύλος των Ξωτικών και ο Καρυοθραύστης οργανώνουν μια 39ήμερη γιορτή στα Τρίκαλα, από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου .

Μια γιορτή για τον κάθε έναν που ζει τη μαγεία των Χριστουγέννων με την αγάπη και το χαμόγελο να δίνουν ελπίδα, χαρά, αισιοδοξία.
Από τις Ελευθερές και τη Θάσο, μέχρι το Δοκίμι Αιτωλοακαρνανίας και το Πόρτο Ράφτη. Με τζαζ, μουσική κινηματογράφου, και χορούς από τη Νάουσα, το Κορδελιό, τα Τζουμέρκα. Με θέατρο για παιδιά και μουσική για νέους, με νότες φιλαρμονικών και ωδείων, από το Κιλκίς μέχρι τη Χίο. Με καραγκιόζη,  κλπ.

111 διαφορετικές δράσεις

Οι 111 φετινές χωριστές δράσεις εντός του Μύλου, οι παράλληλες εκδηλώσεις στην πόλη, ο φωτισμός του υψηλότερου χριστουγεννιάτικου φυσικού δέντρου της Ελλάδας, τα εγκαίνια του Μύλου την 1η Δεκεμβρίου 2019, είναι το πλήθος των δράσεων που αγκαλιάζουν τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες των Τρικάλων.
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων συντάχθηκε με συνεργασία πλήθους φορέων από όλη την Ελλάδα που στον Μύλο παρουσιάζουν τις δράσεις τους για όλους και όλες στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα.

No comments:

Post a Comment