Thursday, November 28, 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟΝ 'ΙΑΝΟ'


1.Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 19:00 οι εκδόσεις IANOS παρουσιάζουν τον δεύτερο τόμο του μυθιστορήματος του Μανόλη Ξεξάκη «Το Θέατρο της Οικουμένης» με τίτλο Βαλς των Σκιών. Θα μιλήσουν οι Μαίρη Καιρίδη Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Συγκριτικής Λογοτεχνίας, Χριστίνα Καπετάνιου Εικαστική Καλλιτέχνις και ο συγγραφέας.
2.Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 19:00 οι εκδόσεις Νεφέλη και ο IANOS διοργανώνουν συζήτηση, με αφορμή τη σχολιασμένη έκδοση αρχειακού υλικού με τίτλο Η διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα από τον Α΄ και τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα από έγγραφα του Αρχείου του Υπουργείου Εξωτερικών, σε επιλογή-επιμέλεια-σχολιασμό του Άρη Ραδιόπουλου.
Παιδική εκδήλωση
Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 12:00 οι συγγραφείς Διώνη και Κατερίνα Παπαποστόλου με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Η Μεγάλη Επιστροφή στο Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων Ζώων», παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ ένα βιωματικό,διαθεματικό και διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα φιλοζωίας, δημιουργικής γραφής, μυθοπλασίας, θεατρικού παιχνιδιού, face paintingενσυναίσθησης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τίτλο «Δες μέσα από τα μάτια ενός ακηδεμόνευτου σκύλου».

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον ΙΑΝΟ, Αριστοτέλους 7. 

No comments:

Post a Comment