Tuesday, November 26, 2019

ΣΤΗΝ ΧΙΛΙΑΝΗ ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ


Η luxury περιπέτεια για τον άνθρωπο που δεν σκέφτεται το κόστος




Όποιος είναι πραγματικός jet setter και έχει την αδρεναλίνη στο αίμα του, υπάρχουν εκεί έξω εντελώς exclusive εμπειρίες που δεν μοιάζουν με τίποτα άλλο.

Εμπειρίες που γεννούν ιστορίες να τις λες στα παιδιά σου δηλαδή!

Και μια τέτοια προσφέρει η Fantastico Sur, ιππασία στην περιβόητη οροσειρά της χιλιανής Παταγονίας, Cordillera del Paine.



Οι πάντα χιονισμένες βουνοκορφές της οροσειράς, το μεγάλο καμάρι του εθνικού πάρκου Torres del Paine με τις λίμνες, τους παγετώνες και τις απάτητες κορφές, προσφέρουν ένα είδος θεάματος που δεν θα δεις πουθενά αλλού.

Εδώ δικαιώνεται εξάλλου απόλυτα η πάντα ιδιαίτερη Παταγονία και ο μύθος που τη συνοδεύει.

Η Fantastico Sur, μέσα στα τόσα άλλα, προσφέρει και μια φανταστική 8ωρη ιππασία σε τοπία που πρέπει να δεις για να πιστέψεις. Αλλά και δραστηριότητες που κάνουν την καρδιά να χτυπά, όπως το να διασχίζεις ρέματα και ποτάμια καβάλα στο άλογο ή να κατεβαίνεις από τη σέλα για να ανακαλύπτεις πράγματα που μόνο οι πεπειραμένοι οδηγοί της ξέρουν.


Η Fantastico Sur Refugios & Campings παρέχει κάθε είδους υπηρεσία στον λάτρη της φύσης και της περιπέτειας, από διαμονή και φαγητό μέχρι και ξεναγήσεις, το πρόγραμμα με την ιππασία ξεχωρίζει όμως και σε όρους αποκλειστικότητας και σε όρους κόστους.

Γιατί μπορεί την πεζοπορία στο Torres del Paine να τη γεύονται πάνω από 150.000 άνθρωποι κάθε χρόνο, η εξερεύνηση με τα άλογα αφορά όμως σε λίγους και εκλεκτούς…

No comments:

Post a Comment