Saturday, November 30, 2019


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΥ ΓΟΥΗΛΛΙΑΜΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ

Χριστουγεννιατικο προγραμμα αφιερωμενο στον Αντυ Γουηλλιαμς(1927-2012),εναν Αμερικανο τραγουδιστη που μεσουρανησε στις δεκαετιες του ’50,60 και 70 ,θα προβληθει στο δευτερο ‘Ηχοραμα’ που θα παρουσιασει την
Δευτερα 2 Δεκεμβριου,8μμ,στην αιθουσα ‘Αιμιλιος Ριαδης’ της ΔΕΘ ,
με ελευθερη εισοδο,ο δημοσιογραφος Λευτερης Κογκαλιδης με υλικο απο το προσωπικο του αρχειο.


Ο ιδιος τραγουδιστης διαλεξε τις καλυτερες σκηνες απο τις χριστουγεννιατικες εκπομπες που παρουσιασε στην αμερικανικη τηλεοραση απο το 1962-67 με καλεσμενους τα τρια αδερφια του,το παιδικο συγκροτημα Οσμοντς,την συζυγο του ηθοποιο και τραγουδιστρια Κλωντιν Λονζε και τους γονεις του. Το προγραμμα που διαρκει 58 λεπτα ειναι πλημμυρισμενο απο 22 δημοφιλη χριστουγεννιατικα τραγουδια με επικεφαλης την προσωπικη του επιτυχια Τhe most wonderful time of the year που συνεθεσαν, ειδικα για τον ιδιο, το 1963.
θα προηγηθεί σύντομη εισήγηση και μουσικά «ορντέβρ», πέντε βίντεο κλιπ σπάνιων, ξεχασμένων τραγουδιών και σκηνών από τον κινηματογράφο.


θα είναι ελεύθερη η είσοδος των Ι.Χ. από την Πύλη Εμπορίου του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης και δωρεάν η στάθμευση.


Η αιθουσα ‘Αιμιλιος Ριαδης’ βρισκεται πανω απο την Εθνικη Τραπεζα,σε αποσταση 50 μετρων απο την Πυλη Εμποριου,απεναντι απο το περιπτερο 1,στον κεντρικο δρομο της ΔΕΘ,που ενωνει την πυλη της ΧΑΝΘ με την πυλη Εμποριου. .Λειτουργει και ανελκυστηρας για τον πρωτο οροφο.

No comments:

Post a Comment