Thursday, November 28, 2019

Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «Δικαιοσύνη και Κοινωνία» παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Προκοπίου Παυλοπούλου.




Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, διοργανώνει επιστημονικό συνέδριο με τίτλο «Δικαιοσύνη και Κοινωνία», στις 29-30 Νοεμβρίου του 2019, στο πλαίσιο συμπλήρωσης εξήντα χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία των Διοικητικών Δικαστηρίων, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τα Τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια Θεσσαλονίκης και το Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Το επιστημονικό συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκοπη Παυλοπούλου, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό στην επίσημη έναρξη.

Χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης  Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Το συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 29-11-2019 με ώρα έναρξης 18:00 καθώς και το Σάββατο με ώρα έναρξης 10:00, τελεί υπό την Επιστημονική Διεύθυνση της Γενικής Επιτροπείας της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων και συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες από τον Ακαδημαϊκό, Δικαστικό και Πολιτικό χώρο.

Η θεματική του παρουσιάζει ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον ενώ ταυτόχρονα ισχυροποιεί την σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ δικαιοσύνης και κοινωνίας μέσω της εξωστρέφειας του δικαστικού συστήματος και την επικοινωνία με τους πολίτες.

No comments:

Post a Comment