Saturday, November 30, 2019


Γευστικό ξεφάντωμα: Αυτό είναι το νέο και πολλά υποσχόμενο ελληνικό, γαστρονομικό μεζεδοπωλείο στην πόλη

  Νέο  γαστρονομικο     

 μεζεδοπωλείο     

Το Kai.ros στο Πανόραμα 

 





Κάνεις δε μπορεί να αμφισβητήσει το γαστρονομικό επίπεδο της Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα εστιατόρια με φρέσκες και όμορφες ιδέες και γεύσεις κάνουν την εμφάνισή τους στη συμπρωτεύουσα κερδίζοντας το ενδιαφέρον τόσο των Θεσσαλονικιών όσο και των τουριστών. Σ’ αυτή τη λίστα έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα, πολλά υποσχόμενο εστιατόριο που το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα σας περάσει απαρατήρητο.

Το εστιατόριο «Kai.ros», ήρθε για να φέρει την απόλυτη καινοτομία στον χώρο της εστίασης καθώς πρόκειται για ένα boho γαστρονομικό μεζεδοπωλείο σε συνδυασμό με την υψηλή παρουσία του στο ποτό. Καταφέρνει να συνδυάσει με άριστη επιτυχία το comfort style σερβίρισμα με το fine dining. Ένας συνδυασμός που κάθε επισκέπτης θα λατρέψει.





Ο χώρος όπου στεγάζεται το εστιατόριο, είναι ένα παλιό σπίτι, το οποίο ανακαινίστηκε και μεταμορφώθηκε σ’ ένα ζεστό περιβάλλον με θεματικές γωνιές. Κύρια στοιχεία του χώρου αποτελούν η πέτρα, το ξύλο αλλά και το τούβλο. Επίσης, σχεδιάστηκε δίνοντας βάση στα στοιχεία της φύσης. Η αυλή του αλλά και οι artistic corners που διαθέτει, όπως ένα θερμοκήπιο με πολύ πράσινο, θα σας δημιουργήσει το συναίσθημα ότι βρίσκεστε μακριά από την πόλη. Η διακόσμησή του γενικότερα είναι μοντέρνα με πολλές vintage πινελιές, καθώς διάφορες αντίκες αλλά και animal prints πίνακες κοσμούν με υπέροχο τρόπο τον χώρο. Ένα από τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα κομμάτια που θα συναντήσει ο επισκέπτης είναι η ξύλινη ανισόπεδη κάβα, η οποία έχει το σχήμα βιβλιοθήκης.





Πρόκειται για ένα καινούριο εγχείρημα από τον επιχειρηματία Δημήτρη Ακτσαλή και απευθύνεται σε μεγάλος εύρος ηλικιών, βασισμένο σε μια φρέσκια και νεανική προσέγγιση, οπότε μόνο αδιάφορο δε θα μπορούσε να περάσει. Στόχος του είναι να συνδυάσει την παράδοση με το σήμερα και το καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο καθιστώντας τη fine dining μορφή του χώρου σε απόλυτη αρμονία με τα traditional στοιχεία. Η φύση και η εξέλιξη ενώνονται σε μια ολοκληρωμένη γευστική αισθητική πρόταση που φέρνει ισορροπία και απόλυτη ικανοποίηση των αισθήσεων.

atma-4a-ITlRA.jpg
Χοιρινά μάγουλα με πρασοσέλινο

atma-1a.jpg
Αυγά με στάκα


Το μενού, το οποίο επιμελείται ο σεφ Ανδρέας Μπασιάκος, αποτελείται από πολλές επιλογές. Ιδανικό για του λάτρεις του καλού και ποιοτικού φαγητού είτε είστε fan του κρέατος είτε των θαλασσινών. Μεγάλη ποικιλία από μεζέδες, μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος βιολογικής προέλευσης, μοσχαρίσια μάγουλα μανέστρα, αποδομημένος μουσακάς αλλά και λαχανοντολμάς θαλασσινών είναι μόνο κάποιες από τις υπέροχες γεύσεις που έχετε τη δυνατότητα να γευτείτε.

Η αγάπη τους για την παράδοση και τη διατήρησή της δε φαίνεται όμως μόνο στο κομμάτι που αφορά το φαγητό αλλά και σε αυτό που σχετίζεται με το ποτό. Μπορείτε να συνδυάσετε τα πιάτα σας με καθημερινό τσίπουρο αλλά και με dark cave. Μεγάλη ποικιλία θα συναντήσετε και στον κατάλογο των κρασιών, ο οποίος είναι βασισμένος σε Έλληνες παραγωγούς. Plus, μη διστάσετε να κάνετε food pairing επιλέγοντας να πιείτε μαζί με το φαγητό σας ένα cocktail από την υψηλή γκάμα του μαγαζιού. Πίσω από τη μπάρα θα συναντήσετε αξιόλογους και επιτυχημένους bartenders, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σας «μαγειρέψουν» και να σερβίρουν spirits που δεν έχει ξαναγευτεί ο ουρανίσκος σας...
Info:
Tηλ. 2310 344402
Κιν. 6940 750009
Facebook: Kai•ros
Instagram: @kairos.skg

No comments:

Post a Comment