Wednesday, November 27, 2019

νέο ξενοδοχείο Σύνταγμα


Ένα νέο ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει στο Σύνταγμα τον Απρίλιο του 2020, εμπλουτίζοντας και τονώνοντας το κέντρο της Αθήνας.




Το ξενοδοχείο θα έχει όνομα Athens Capital Hotel – MGallery και είναι της εταιρείας Λάμψα ΑΕκαι έχει ως στόχο να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τις επιλογές των τουριστών για διαμονή στο κέντρο της Αθήνας.

Το Athens Capital Hotel θα στεγαστεί στο κτίριο που παλαιότερα ήταν το ιστορικό ξενοδοχείο King’s Palace. Οι εργασίες ολικής ανακαίνισης βρίσκονται, πλέον, στο τελικό τους στάδιο, όπως τονίζεται από σχετική ανακοίνωση.


Η επένδυση είναι συνολικού ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ και θα αποδώσει ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο, με 158 δωμάτια και 19 σουίτες.

Το νέο ξενοδοχείο στο Σύνταγμα θα συνδυάζει την αρχιτεκτονική από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με τις υπηρεσίες και τις ανέσεις υψηλής ποιότητας που χαρακτηρίζουν τα ξενοδοχεία της MGallery Collection, η οποία ανήκει στον ξενοδοχειακό κολοσσό Accor.

Την θέση του Γενικού Διευθυντή ανέλαβε ο Ευριπίδης Τζήκας, που έχει μακροχρόνια εμπειρία στη Διοίκηση ξενοδοχειακών μονάδων του ομίλου Accor.

No comments:

Post a Comment