Monday, May 20, 2019


 το Istoria Hotel 

της Σαντορίνης

12 πανέμορφες σουίτες σε απόσταση λίγων
 μόλις μέτρων από τη μαύρη άμμο της Περιβόλου
       
Σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το παραθαλάσσιο χωριό Περίσσα, στα νότια μέρη τηςΣαντορίνης, βρίσκεται η αμμουδερή παραλία Περίβολος. Η μαύρη άμμος της μπορεί να ξενίζει αλλά τα πεντακάθαρα νερά της αποζημιώνουν κάθε επισκέπτη. Επιπλέον, πρόκειται για μια παραλία πολύ μεγάλη σε έκταση, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές επιλογές για τον επισκέπτη, ο οποίος μπορεί να βρει από ήσυχες γωνιές για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση μέχρι πολύκοσμία, beach bars και διασκέδαση δίπλα στο κύμα.
Εδώ, μακριά από τα πολύβουα τουριστικά κέντρα του νησιού, με θέα το απέραντο γαλάζιο και σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από τη θάλασσα, βρίσκεται ένα από πιο όμορφα ξενοδοχεία της Σαντορίνης, το Istoria, μέλος των Design Hotels™.
Το όνομά του, «Istoria», είναι αντιπροσωπευτικό της «εικόνας» που επιδιώκει να προσδώσει στους εξαιρετικούς χώρους του, οι οποίοι αναδύουν χαλάρωση, άνεση και την αίσθηση ότι εκεί οι επισκέπτες μπορούν να νιώσουν σαν στο σπίτι τους, απολαμβάνοντας όμως όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες ενός 5άστερου ξενοδοχείου.
Το όραμα αυτό των ιδιοκτητών του ξενοδοεχείου υλοποίησε η Laboratorium, η εταιρία ντιζάιν εσωτερικών χώρων με έδρα την Αθήνα, η οποία έχει αναπαράγει την εμπειρία ενός αρχοντικού της Σαντορίνης μέσω μιας σύνθεσης της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του νησιού και της σύγχρονης αισθητικής που χαρακτηρίζει κάθε γωνιά του ξενοδοχείου. Κάθε σουίτα, από τις 12 συνολικά που διαθέτει το Istoria, έχει τη δική της ονομασία, δηλαδή τη λέξη «ιστορία» σε διαφορετικές γλώσσες, ενώ κατατάσσονται σε 5 κατηγορίες με χαρακτηριστικά πολυτελείας και βέβαια τις ανάλογες διακυμάνσεις στις τιμές.
Όλες οι σουίτες περιλαμβάνουν ένα κρεβάτι king size (ή 2 μονά γερμανικού τύπου), κλιματισμό, smart τηλεόραση, ασύρματο internet, θυρίδα ασφαλείας μεγέθους φορητού υπολογιστή, μίνι μπαρ και παροχές για καφέ/τσάι. Διαθέτουν επίσης ιδιωτική βεράντα, ενώ δύο από αυτές έχουν υπαίθριο υδρομασάζ, ιδιωτική πισίνα και πανοραμική θέα στη θάλασσα. Καθημερινά σερβίρεται a-la-carte πρωινό στο Mr. E Restaurant, που λειτουργεί επίσης για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο με απολαυστικές μεσογειακές γεύσεις από τον πρώην σεφ του Noma, Αλέξανδρο Τσιοτίνη.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

No comments:

Post a Comment