Wednesday, May 29, 2019

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2019 του ΜΚΣΤ
Εικόνα και αυτο-εικόνα της γυναίκας στις τέχνες και τα γράμματα
«Γυναικεία εικαστική παραγωγή και εφήμερα έργα τέχνης», με την κ. Αρετή Αδαμοπούλου, αν. Καθηγήτρια Ιστορίας της Τέχνης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο ΜΟΜus - Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης - Συλλογές Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00-21:00, στο πλαίσιο των Μαθημάτων Τέχνης και Πολιτισμού του ΜΚΣΤ. Η ομιλία θα γίνει στο αμφιθέατρο «Ξανθίππη Χόιπελ» του μουσείου.

«Γυναικείες αναπαραστάσεις στην αμερικανική κουλτούρα: Από την εικόνα στη θεατρική σκηνή», με την κ. Ζωή Δέτση – Διαμαντή, καθηγήτρια Θεατρολογίας, Α.Π.Θ., στο ΜΟΜus - Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης - Συλλογές Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00-21:00, στο πλαίσιο των Μαθημάτων Τέχνης και Πολιτισμού του ΜΚΣΤ. 
Η ομιλία θα γίνει στην αίθουσα «Ελένη Λαζαρίδου» του ΜΚΣΤ, παραπλεύρως του μουσείου, εξ αναβολής.

ολοκλήρωση του προγράμματος
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2019 του ΜΚΣΤ
Εικόνα και αυτο-εικόνα της γυναίκας στις τέχνες και τα γράμματα
με ρεσιτάλ κλασσικού τραγουδιού και συνοδεία πιάνου
Δυο γυναίκες μουσικοί, η Sara  Audrey, πιανίστα, απόφοιτη του Ανώτατου Ωδείο του Παρισιού, η Ines  Shadi, σοπράνο, σπουδάστρια στο ωδείο της Boulogne και ο Max Latarget, βαρύτονος, μπάσο, σπουδαστής στο ανώτατο τμήμα νέων τραγουδιστών του Conservatoire Regional de Paris, σε ένα πρόγραμμα με θέμα τον έρωτα και μουσική διαφορετικών συνθετών και περιόδων, στο ΜΟΜus - Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης - Συλλογές Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00-21:00, στο πλαίσιο των Μαθημάτων Τέχνης και Πολιτισμού του ΜΚΣΤ. Η ομιλία θα γίνει στο αμφιθέατρο «Ξανθίππη Χόιπελ» του μουσείου.

No comments:

Post a Comment