Wednesday, May 29, 2019


Iδιωτικά νησιά για 

πολυεκατομμυριούχους

Επιλέγουν την έκταση, το σχήμα, τη βλάστηση
 ακόμα και την τοποθεσία εγκατάστασης τους
       
Μπορεί η κατοχή ενός ιδιωτικού νησιού, ενός προσωπικού παραδείσου, να αποτελούσε πάντα το άπιαστο όνειρο κάθε πολυεκατομμυριούχου που δύσκολα πραγματοποιούσε, σήμερα όμως, νέες εταιρείες ακινήτων και μεσίτες πολυτελών κατοικιών, προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες απόκτησης τους. Μία από αυτές είναι η «Amillarah Private Islands» που δημιουργήθηκε από Ολλανδούς σχεδιαστές στις αρχές της δεκαετίας του 2010. Έχοντας βαθιά τεχνογνωσία από τα δεκάδες κανάλια και τις επιπλέουσες κατασκευές του Άμστερνταμ και σε άμεση εταιρική σύνδεση με την «Dutch Docklands» (δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι πρόκεται για τη μητρική εταιρεία), η «Amillarah Private Islands» μπήκε δυναμικά στον χώρο του real estate πολυτελών κατοικιών το 2014 όταν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Christie’s International Real Estate».


Σήμερα, η «Amillarah» προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε πολυεκατομμυριούχο να παραγγείλει την έκταση, το στυλ ακόμα και το σχήμα του ιδιωτικού του νησιού, που ουσιαστικά πρόκειται για πολυτελείς τεχνητές νησίδες που επιπλέουν στο νερό… Και όχι μόνο! Κάθε μεγιστάνας που σέβεται τις φιλοδοξίες του έχει τη δυνατότητα της επιλογής του χώρου εγκατάστασης, είτε πρόκειται για το Μαϊάμι, τις Μαλδίβες, το Ντουμπάι ή ακόμα και για τη Νέα Υόρκη, καθώς η εταιρεία αναλαμβάνει να λύσει όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα.

Οι δυνατότητες που προσφέρει η «Amillarah», μέσω της τεχνολογίας της «Dutch Docklands», είναι ουσιαστικά η δημιουργία του νησιού των ονείρων σας, όπου εσείς επιλέξετε, με όποια βλάστηση και αισθητική σας αρέσει και το σημαντικότερο, όπου εσείς επιθυμείτε.



















No comments:

Post a Comment