Tuesday, May 28, 2019

AMANZOE VILLAS – ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

  βίλες του Amanzoe

Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο
 διαθέτει προς πώληση δύο από
 τις πιο εντυπωσιακές βίλες του
       
Πέντε χρόνια συμπληρώνει στην Ελλάδα η ασιατική ξενοδοχειακή αλυσίδα Αman Resorts και το περίφημο Amanzoe στο Πόρτο Χέλι, του οποίου το μάναντζμεντ διαχειρίζεται από το ξεκίνημα του, δεν σταματά να βραβεύεται ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο. Σύμφωνα μάλιστα με τα «Travel Awards 2017», που διοργανώνει κάθε χρόνο το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό «Conde Nast Traveller», οι αναγνώστες του από όλο τον κόσμο κατέταξαν το «παλάτι» της Πελοποννήσου «4ο Καλύτερο Ξενοδοχείο στην Ευρώπη» (4th Best Hotel in Europe) και 26ο στη λίστα με τα «καλύτερα 100 του κόσμου» (26th in the World’s Top 100 list).
Επιπλέον, οι εμπορικές επιδόσεις του ξενοδοχείου για την περίοδο από την 1η Απριλίου 2017, οπότε άνοιξε για τη θερινή σεζόν, έως και το τέλος Αυγούστου, παραπέμπουν σε υψηλότερες τιμές σε σχέση με την αντίστοιχη του 2016. Το ποσοστό πληρότητας του Amanzoe, σύμφωνα με τα τελευταία στοχεία, ήταν φέτος στο 72% από 65% αντίστοιχα το 2016, ενώ η Μέση Τιμή Δωματίου διαμορφώθηκε στα 1.452 ευρώ από 1.319 ευρώ την θερινή περίοδο του 2016. Αντίστοιχα το Εσοδο ανά Διαθέσιμο Δωμάτιο έφθασε φέτος τα 1.050 ευρώ από 852 το καλοκαίρι του 2016. Πολύ υψηλές είναι οι τιμές που εξασφάλισε φέτος η υπερπολυτελής μονάδα στο Πόρτο Χέλι στο πλαίσιο του προγράμματος ενοικίασης βιλλών: Κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου οι τιμές διαμορφώθηκαν από τα 3.177 ευρώ η διανυκτέρευση για τις πιο φθηνές βίλλες, έως το εντυπωσιακό νούμερο των 25 χιλ. ευρώ, αποφέροντας έσοδα 30% ενισχυμένα σε σύγκριση με την θερινή περίοδο του 2016.
Το περίφημο και πολυδιαφημισμένο Amanzoe, ιδιοκτησίας Dolphin Capital Investors,χωρίς ίχνος υπερβολής, είναι ένας καλά «κρυμμένος» υπερπολυτελής «θησαυρός» σε ένα λόφο με πανοραμική θέα προς τον Αργοσαρωνικό, σε μια έκταση 960.000 τ.μ. γεμάτη αιωνόβιες ελιές και πανοραμική θέα. Ως πρώτο μέλος των Aman Resorts στην Ελλάδα, της αλυσίδας που εφηύρε παγκοσμίως τον όρο «boutique resort», πρόκειται για έναν luxurious παράδεισο χαλάρωσης και μοναδικής φιλοξενίας, επενδυμένο με πολυτελή υλικά, όπως γκρι μάρμαρο, εξαιρετική πέτρα και αρίστης ποιότητας ξύλο και έχοντας σαν μεγάλο προτέρημα την αίσθηση της «αποκλειστικότητας» που προσφέρει στους εύπορους πελάτες του. Αποτελείται από 38 σουίτες/pavillions (με τα περίφημα περιστύλια «αρχαιοελληνικής» έμπνευσης), κατασκευασμένες σε διαφορετικά επίπεδα ώστε να διασφαλίζεται η ιδιωτικότητα τους και οι οποίες δεν διαφέρουν μεταξύ τους παρά μόνο στο μέγεθος της ιδιωτικής πισίνας και στη θέα τους αλλά και 7 βίλες (4-9 υ/δ), οι οποίες διατίθενται και προς πώληση, και ανάλογα με την επιθυμία του ιδιοκτήτη τους μπορεί να συνεχίζεται η ενοικίαση τους.
.



Οι ιδιοκτήτες ή οι φιλοξενούμενοι στις βίλες του Amanzoe απολαμβάνουν σε 24ωρη βάση όλες τις πολυτελείς ανέσεις του συγκροτήματος και οι οποίες περιλαμβάνουν εκτός από την οργάνωση ρομαντικών πριβέ δείπνων ή κοκτέιλ πάρτυ στις βεράντες και στην πισίνα των κατοικιών, την πρόσβαση στο περίφημο beach club, το οποίο βρίσκεται λίγα λεπτά από το ξενοδοχείο σε μία πανέμορφη και απομονωμένη παραλία και διαθέτει 4 day rooms/cabanas, στα εστιατόρια, στο γυμναστήριο, στην αίθουσα pilates και yoga, στα γήπεδα τένις και βέβαια στο φημισμένο Aman Spa, με 9 δίκλινες καμπίνες spa, ένα από τα μεγαλύτερα της αλυσίδας των Amanresorts.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Sotheby’s International Realty δεν διευκρινίζεται για το αν οι δύο προς πώληση βίλες του Amanzoe ανήκουν στις ήδη υπάρχουσες ή για το αν πρόκειται για καινούριες, τις οποίες αναλαμβάνει να κατασκευάσει η Aman Resorts, σε συνεργασία πάντα ιδιοκτητών και του αρχιτέκτονα Ed Tuttle. Όπως και να ‘χει, οι τιμές, όπως και οι υπηρεσίες είναι ξεκάθαρο πως θα κυμαίνονται από τα 3.2 εκατομμμύρια ως τα 6.5 εκατ. ευρώ. Ονειρευτείτε μαζί μας!

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ



























No comments:

Post a Comment