Στον πιο όμορφο και ήσυχο σημείο, με απόλυτα γεωμετρική θέα στην καλδέρα, το «αόρατο» ξενοδοχείο της Σαντορίνης συζητήθηκε φέτος όσο τίποτα άλλο. Όχι μόνο επειδή έπρεπε να ακούσεις το ελικόπτερο που μεταφέρει τους επισκέπτες του για να στρέψεις το βλέμμα σου και να το εντοπίσεις. Αλλά επειδή ανέβασε ακόμη ένα επίπεδο την ήδη πολυτελή διαμονή σε ολόκληρο το νησί. 
Το Andronis Concept Wellness Resort βρίσκεται στο Ημεροβίγλι. Αρχιτεκτονικά και η χρωματικά είναι τόσο εναρμονισμένο με το περιβάλλον, που γίνεται σχεδόν αόρατο. Ένα εκπληκτικό αριστούργημα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής κουλτούρας. 
Διαθέτει 25 σουίτες με ανεμπόδιστη θέα στο ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο και κάθε μία από αυτές έχει ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα. Εντυπωσιακά μεγάλοι είναι και οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου. Μία από τις μεγαλύτερες σε μήκος πισίνες ξενοδοχείου στην Ευρώπη, σπηλιές με τρεχούμενα νερά, spa, steam room, ειδικές θεραπείες για σώμα και ψυχή, κομμωτήριο, γυμναστήριο με personal trainer, ακόμη και κήπο με τα δικά του λαχανικά θα δουν όσοι καταφέρουν να κάνουν κράτηση. 
Όσο για το πολυσυζητημένο ελικόπτερο, μία βόλτα μέχρι τη Μύκονο και με αναμονή για να κάνεις το μπάνιο σου ή να δειπνήσεις, κοστίζει 2.500 ευρώ.