Monday, October 16, 2017

Για τρίτη συνεχή θητεία ο Κυριάκος Ποζρικίδης στο ΔΣ της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων
Για τρίτη συνεχή θητεία επανεκλέγεται στο ανώτατο διοικητικό όργανο της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων (UFI), το διοικητικό της συμβούλιο, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης.
Είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας εκλέγεται για τρίτη συνεχή θητεία στο διοικητικό συμβούλιο της UFI. Η εκλογή αυτή είναι ενδεικτική της αναγνώρισης που τυγχάνουν από την παγκόσμια εκθεσιακή βιομηχανία η ΔΕΘ-Helexpo και τα στελέχη της και υπογραμμίζει τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που παίζει στα διεθνή εκθεσιακά δρώμενα, στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας που εφαρμόζει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια. 
Η ΔΕΘ, που συμμετέχει σε πολλούς και σημαντικούς διεθνείς εκθεσιακούς οργανισμούς και εργάζεται αδιάλειπτα προς την κατεύθυνση της διεθνούς δικτύωσής της, είναι μέλος της UFI από το 1927.

Η έναρξη της τρίτης θητείας του Κυριάκου Ποζρικίδη στο δ.σ. της UFI τοποθετείται χρονικά στην επικείμενη γενική συνέλευση της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Γιοχάνεσμπουργκ από τις 1-4 Νοεμβρίου του 2017.

No comments:

Post a Comment