Μια νέα άφιξη προστέθηκε εδώ και λίγες μέρες στη γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να γίνει αγαπημένο γευστικό στέκι ειδικά όσων λατρεύουν την υγιεινή διατροφή. 

Άνοιξε της πόρτες του μόλις πριν λίγες μέρες ένα βήμα από τον Λευκό Πύργο στην πολυσύχναστη Παύλου Μελά και ξεχωρίζει για τον χορτοφαγικό και vegan προσανατολισμό του αλλά και γενικά  τον eco-friendly χαρακτήρα του!
The Saints Stores
Με motto του The Pure Way of Life,  το The Saints Stores προσφέρει εξαιρετικές vegan επιλογές με μια ποικιλία γεύσεων φτιαγμένων με φυτικές πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς, που θα απολαύσετε ανεξάρτητα των διατροφικών σας συνηθειών!
The Saints Stores
Το εστιατόριο λειτουργεί self service στον μπουφέ του θα βρείτε καθημερινά 8 ζεστά και 6 κρύα πιάτα για να επιλέξετε, ενώ εδώ η ημέρα σας θα ξεκινήσει με ενέργεια με ένα δυναμωτικό πρωινό!

The Saints Stores
Οι ιδιοκτήτες του δίνουν επίσης μεγάλη σημασία και στην προστασία του περιβάλλοντος γι΄αυτό άλλωστε όλα εδώ σερβίρονται σε βιοδιασπώμενα μπολ που στέλνονται κατόπιν για κομποστοποίηση μαζί με όλα τα οργανικά απόβλητα του εστιατορίου!

Tip: Το 5 % των εσόδων του πηγαίνει σε δράσεις προσφοράς για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον!
The Saints Stores

The Saints Stores


Info: Καθημερινά 08:00-00:00 (08:00-13:00 το πρωινό) Παύλου Μελά 1, Τ. 2310 256069, thesaints.life FB The Saints Stores