Ο chef Μανώλης Παπουτσάκης τιμά την κουζίνα της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κρήτης παρουσιάζοντας ένα μενού αξιώσεων στο ολοκαίνουριο εστιατόριο του σε μια απο τις πιο φημισμένες συνοικίες της Θεσσαλονίκης, τα Λαδάδικα. 


Ο χώρος είναι ευρύχωρος και minimal αλλά παράλληλα χαρακτηριστικός και το προσωπικό ευγενικό και καταρτισμένο.
Οσο εχει να κάνει με το εποχικό μενού, γνωστές γεύσεις και παραδοσιακές κρητικές πρώτες ύλες «μετατρέπονται» σε δημιουργικά πιάτα και εμπνευσμένους συνδυασμούς με αποτέλεσμα φίνες και εκλεπτυσμένες γεύσεις αλλά και ενδιαφέρουσα παρουσίαση χωρίς να είναι επιτηδευμένη.

Το Χαρούπι αποδεικνύει οτι η κρητική κουζίνα ειναι εστιατορική και η Θεσσαλονίκη με την μεγάλη παράδοση στη γαστρονομία και τις πολλές εκλεκτές επιλογές εχει πλέον να επιδείξει και ένα ανώτερης ποιότητας κρητικό εστιατόριο.
Δόξης 4, Λαδάδικα, Τ. 2310 526262