Tι καλό μας μαγειρεύει σήμερα η Νικολέττα Δήμου στην κουζίνα του Π.22;Ανάλογα με το τι καταφτάνει καθημερινά φρέσκο από την αγορά η Νικολέττα Δήμου εμπνέεται το μενού της ημέρας, πάντα με φρέσκες πρώτες ύλες, αγνά υλικά και μαμαδίστικες συνταγές!!

Αυτό δεν κάνει άλλωστε και μια νοικοκυρά στο σπίτι της για το οικογενειακό τραπέζι;

Μπαίνοντας, το city με industrial πινελιές design του, η minimal αισθητική του αλλά και η φιλοσοφία του παραπέμπουν σε bistrot του Λονδίνου ή της Νέας Υόρκης,… ενώ με έναν παράδοξο τρόπο δεν περνάνε παρά ελάχιστα λεπτά μέχρι να νιώσω οικεία!
Βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Παλαιών Πατρών Γερμανού, από όπου προέκυψε και το όνομά του, και είναι η πραγμάτωση του ονείρου της ιδιοκτήτριάς του, Νικολέτας Δήμου, που, παρ’ όλη τη διαφορετική παλιότερη επαγγελματική της πορεία, τελικά την κέρδισε η μεγάλη της αγάπη για το καλό ελληνικό φαγητό και το πηγαίο ταλέντο της στην εκτέλεσή του.
Θεωρώντας το φαγητό τέχνη, εμπνεύστηκε ένα εποχιακό μενού-ωδή στην ελληνική μεσογειακή κουζίνα και τα αγαθά της, το οποίο καθημερινά επιμελείται η ίδια στη full open κουζίνα του Π22.