Monday, October 16, 2017

 βίλα στη Μύκονο κοστίζει 10.000 ευρώ τη βραδιά 

Αυτή η βίλα στη Μύκονο κοστίζει (μόλις) 10.000 ευρώ τη βραδιά (pics) - Κεντρική Εικόνα/Video
Αυτή η βίλα στη Μύκονο συνδυάζει γαλήνια ατμόσφαιρα, εκπληκτική θέα και πρόσβαση σε δύο από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού. Βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 7000 τ.μ. ανάμεσα στο Καλό Λιβάδι και τον Καλαφάτη και αποτελείται από 3 παρακείμενα κτίρια έκτασης 1500 τ.μ.
Η έπαυλη αποτελείται από 6 σουίτες και 7 master υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 30 άτομα.
Μπροστά από τη βίλα «απλώνεται» μια μεγάλη βεράντα και μια πισίνα υπερχείλισης και αν όλα αυτά δεν αρκούν για να χαλαρώσετε, υπάρχει και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Το τζακούζι προσφέρει ανάσες δροσιάς το καλοκαίρι ενώ στον εξωτερικό χώρο υπάρχει και μπάρμπεκιου με υπαίθρια τραπεζαρία. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενοίκων της, η βίλα διαθέτει ελικοδρόμιο και γραφεία εργασίας.
Στο σαλόνι της έπαυλης, που επικοινωνεί με τη βεράντα με δύο συρόμενες πόρτες υπάρχουν δύο παραδοσιακά μυκονιάτικα γλυπτά.
Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, βαμμένη σε λευκούς τόνους και υπάρχει επίσης ένα τζάκι που μοιάζει να «κρέμεται» από το ταβάνι!
Η πολυτέλεια ολοκληρώνεται με την ομορφιά των πολύχρωμων κήπων, που περιβάλλουν την έπαυλη καθώς «η πολυτέλεια βρίσκεται σε κάθε λεπτομέρεια»!

No comments:

Post a Comment