Tuesday, April 10, 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ TOTAL RECALL

Έχουν περάσει 22 χρόνια από την αρχική ταινία, ωστόσο οι οπαδοί του «Total Recall» μπορούν σήμερα να απολαύσουν το trailer του πολυαναμενόμενου remake της ταινίας.




Στο βίντεο των 32 δευτερολέπτων ο Colin Farrell και η Kate Beckinsale επιστρέφουν στη δράση, με άφθονες εκρήξεις, αμέτρητα όπλα και ιπτάμενα αυτοκίνητα.



Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Ντάγκλας Κουέιντ (Farrell), ενός εργάτη που ονειρεύεται να ταξιδέψει στον Άρη. Ταξιδεύει, λοιπόν, προς την Rekall, μία εταιρία που μετατρέπει τα όνειρα σε αναμνήσεις.



Ο Κουέιντ επιλέγει να ταξιδέψει στο πλανήτη και αποφασίζει να γίνει ο μυστικός πράκτορας του ταξιδιού. Ωστόσο, σύντομα οι εργαζόμενοι της Rekall ανακαλύπτουν ότι η μνήμη του έχει εξαφανιστεί.



Ο Ντάγκλας μπερδεύεται και συγχύζεται και σκοτώνει έναν συνάδελφο του. Στη συνέχεια συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα του, Beckinsale, δεν είναι στη πραγματικότητα γυναίκα του.



Όλη η ταινία διαδραματίζεται μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, στη προσπάθεια του Κουέιντ να ανακαλύψει το πραγματικό του εαυτό.



Στην αρχική ταινία του 1990, πρωταγωνιστές ήταν οι Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και Σάρον Στόουν και οι εισπράξεις είχαν ξεπεράσει τα 260 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.



Η νέα ταινία θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Αύγουστο.

No comments:

Post a Comment