Sunday, April 29, 2012

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012


*Προχθες,με την λιακαδα,ειδαμε αρκετους να κολυμπουν από την Περαια εως την Επανομη.

* «Προσουτο» ονομαζεται νέο ψητοπωλειο στην Θεμιστοκλη Σοφουλη 67 με γυρο,σουτζουκακια,σουβλακια ,μπιφτεκια,κοτοπουλα,σαντουιτς,σαλατες και ορεκτικα.Τωρα και με παραδοση κατ’οικον στο 2310-403103

*20 χρονια συμπληρωσε το China Town στην Θεσσαλονικη.Με αυθεντικες γευσεις της κινεζικης κουζινας.Για διανομη στο σπιτι 2310-421431.

*Φαγητο από σπιτι για το σπιτι εχει το Corner,που λειτουργει ολο το 24ωρο για την Θεσσαλονικη.Για παραγγελιες στο 800-11-21-800 (χωρις χρεωση τηλεφωνικη)

*Ποσα χρονια ακομα θα εχουν υπο πληρη εγκαταλειψη τις εγκαταστασεις κατασκηνωσης Αγιας Τριαδος; Η επιγραφη απ εξω λεει… Νομαρχιακη Αυτοδιοικηση Θεσσαλονικης.Τομεας Υγειας-Προνοιας…Επισκευη-συντηρηση-βελτιωση εγκαταστασεων…Ξεχαστηκε;Δεν υπαρχουν χρηματα;Καποιοι αδιαφορουν;

*Λιγο πιο περα στο τελος του δρομου η ψαροταβερνα «Μπαρμπα Φωτης» λειτουργει χειμωνα-καλοκαιρι,διπλα στην θαλασσα.

*Στην ιδια περιοχη της Αγιας Τριαδος λειτουργει ολο τον χρονο το ξενοδοχειο «Αλμυρα».

*Η πλαζ «Ακτιο»,που καποτε φιλοξενουσε τα ιστορικα μπητς παρτυ της εφημεριδας Θεσσαλονικη και περασε μερες και νυκτες δοξας μεγαλης φαινεται ότι εχει εγκαταληφθει οριστικα.Ολα τα τζαμια σπασμενα,το ιδιο και οι γυρω καμπινες,παντου σκουπιδια και αγριοχορτα.Τι κριμαΠροπερυσι ακομα κολυμπουσε ο κοσμος στην πεντακαθαρη ακτη και το κυλικειο δουλευε πολύ καλα ολο το καλοκαιρι.Γυρω γυρω πολλα ενοικιαζεται και πωλειται ενώ ολες οι ταβερνες και τα καφε εχουν εγκαταληφθει.

*Σε ζουγκλα εχει μετατραπει η κλειστη εδώ και χρονια Ακτη Θερμαικου,γνωστη και ως πλαζ Αγιας Τριαδος,οπου καποτε κολυμπουσε ολη η Θεσσαλονικη και υπηρξε φυσικο ντεκορ για ορισμενες ταινιες.Εκει διπλα ηταν καποτε και η αξεχαστη ντισκοτεκ Moonlight,οπου ξενυκτουσε η νεολαια της εποχης,ακομα και με τους σεισμους.

*Διαφημιστικα ποστερ που τοποθετουνται αλλα ουδεποτε αποσυρονται-μερικα από την αρχη της χρονιας-σε στυλους κατά μηκος της λεωφορου Γεωργικης Σχολης.

*την Πρωτομαγια εκαινιαζεται το μπητς μπαρ Crystal Life με τους Locomondo.Την ιδια μερα εγκαινιαζεται το μπητς μπαρ Ριβιερα στη Νεα Μηχανιωνα.

*Μεταξυ Μηχανιωνας και Επανομης οι οικισμοι εχουν,ως επι το πλειστον,δροσερα ονοματα …Αυρα,Χαβαη,Δροσια,Αλυκες.

*Εγκαταλειφθηκε τελειως το καμπινγκ του ΕΟΤ στην Επανομη.Οι εγκαταστασεις εχουν λεηλατηθει και καταστραφει,τα δενδρα και τα αγριοχορτα εχουν καλυψει τα παντα.Καποτε για τους τουριστες που κατασκηνωναν εκει ηταν ενας παραδεισος.

*Διπλα ακριβως η τοποθεσια εχει ανακηρυχθει μονιμο καταφυγιο θηραματων Επανομης και απαγορευεται το κυνηγι.

*Στην διπλανη Golden Beach (υπερβολικη η επωνυμια ) μονο ένα αναψυκτηριο ετοιμαζεται.

*Η δημοφιλεστερη ακτη της Επανομης είναι η περιοχη αναμεσα στον ποταμο και το ναυαγιο,οπουκαι φετος φαινεται ότι θα λειτουργησουν τα επτα μπητς μπαρ που υπηρχαν και περυσιΑυτη την στιγμη μονο ένα ανακαινιζεται.Η ταβερνα και η μικρη ξενοδοχειακη μοναδα του Ρετζικα είναι ο πιο σταθερος πολος ελξης,χειμωνα-καλοκαιρι.

*Στην πλαζ της Αρετσους ανοιξε η ανθοκομικη εκθεση με μεγαλη ποικιλια λουλουδιων,και μικρων δενδρων σε προσιτες τιμες.Πωλουνται και γλαστρες,σακια με κοπρια,κλπ

*Υποθετουμε ότι θα λειτουργησει και φετος το μπητς μπαρ της Περαιας «Ακρωτηρι».

*Προχθες ηταν στο Βερολινο ο Γιαννης Πετριδης και χθες με τρενο και συντροφια τον Βασιλη Κοντοπουλο πηγε εως την Πολωνια.

*Αποψε τελος για το «Αναζητωντας τον Αττικ» στο Μεγαρο Μουσικης Θεσσαλονικης,οπου ελαμψε με την παρουσια της η παντα νεα και εκθαμβωτικη Ζωζω Σαπουντζακη.

*Ηταν και μαλλον παραμενει τραγουδι ταυτισμενο με το καλοκαιρι:Sealed with a kiss.

*Χθες ηταν η τελευταια βραδια του χειμωνα για το κλαμπ Guilty (πρωην «Ιφιγενεια» )

No comments:

Post a Comment