Monday, April 30, 2012

Στην Ελλάδα το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο!


Νέα Υόρκη; Μπα… Λονδίνο ίσως; Ούτε! Παρίσι ή Μονακό; Όχι, βέβαια! Αθήνα… της κρίσης; Ναι!
Σίγουρα θα απορήσατε από την εισαγωγή. Είναι η απάντηση στο ερώτημα «που βρίσκεται το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο». Κι όμως είναι στην Αθήνα! ‘Η, για την ακρίβεια, στο Λαγονήσι!

Σύμφωνα με τη Daily Telegraph και το Lonely Planet, που παρουσίασαν σχετική λίστα, η «βασιλική βίλα» (έτσι χαρακτηρίζεται) στο Λαγονήσι βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με 31,725 λίρες (περίπου 38.000 ευρώ) τη… βραδιά! Τι προσφέρει; Μοναδική θέα, βασιλικές περιποιήσεις και όλες τις ανέσεις, χλιδή, δωμάτιο 410 τ.μ., κήπο 640 τ.μ. και πιάνο. Δεν ξέρετε να παίζετε; Κανένα πρόβλημα, το δωμάτιο έρχεται με… πιανίστα!

Δεύτερο στη λίστα ακολουθεί το δωμάτιο «Hugh Hefner Sky Villa- Palms Casino Resort» στο Las Vegas με κόστος 25.350 λιρών (περίπου 31.000 ευρώ) και ακολουθούν με κάτω από 30.000 ευρώ τη βραδιά το Ty Warner Penthouse στο Four Seasons της Νέας Υόρκης, η Royal Penthouse Suite, στο President Wilson Hotel στη Γενεύη, η Bridge Suite στο The Atlantis Resort στις Μπαχάμες, η Ritz-Carlton Suite στο ξενοδοχείο The Ritz-Carlton στη Μόσχα, η Royal Suite στο Burj Al Arab στο Ντουμπάι, η Royal Armleder Suite,στο Le Richemond στη Γενεύη, η Royal Suite, στο Four Seasons George V στο Παρίσι και η Imperial Suite στο Park Hyatt Vendôme στο Παρίσι

No comments:

Post a Comment