Tuesday, January 11, 2011

ΤΡΙΤΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

*Στις ΗΠΑ βρισκεται ο Γιαννης Πετριδης.Στις καθημερινες του εκπομπες τον αντικαθιστα ο Κωστας Ζουγρης.
*Μετα τις γιορτες ψαχνουν για διαφημισεις τηλεοπτικοι,ραδιοφωνικοι σταθμοι,εφημεριδες και περιοδικα.
*Περασαν ακριβως 50 χρονια από την επιτυχια Brigitte Bardot,αφιερωμενη στο μεγαλυτερο συμβολο σεξ του γαλλικου κινηματογραφου.Την συνθεση που τραγουδησε ο Νταριο Μορενο αλλα και οι Chacachas συνεθεσε ο Βραζιλιανος Jorge Veiga,ο οποιος και κερδισε α βραβειο συνθεσης στο καρναβαλι του Ριο-1961.
*Μετα από 40 χρονια και … η δισκογραφικη εταιρια Kollektiva ζητησε την αδεια του γραφοντος ως στιχουργου να χρησιμοποιησει σε remix το «Μην φευγεις»που εκαναν επιτυχια οι Uptight) προκειμενου να το συμπεριλαβει στο αλμπουμ του συγκροτηματος Φανταστικοι Ηχοι.
*Το 18ο συνεδριο της COPEAM θα πραγματοποιηθει από 12-15 Μαιου στο Adam Beach Hotel στην Αγια Ναπα της Κυπρου.
*Οι μεγαλες επιτυχιες των Boney M
Daddy cool 1977
Sunny
Ma baker
Rivers of Babylon 1978
Brown girl in the ring
Rasputin 1978
Mary’s boy child
Oh,my Lord
Painter man 1979
Hooray! hooray !It’s a holi-holiday
*Στο περιφημο Hotel de Paris,το πολυτελες ξενοδοχειο του Μοντε Καρλο,οπου εχουν γυριστει πολλες ταινιες,εντος κι εκτος,το ρεβεγιον κοστιζε φετος από 740-760 ευρω,και τα δωματια-σουιτες από 540-3.600 ευρω χωρις προγευμα.
*Η καλυτερη ταινια για τους φιλους του μπαλλετου είναι σιγουρα τα «Κοκκινα παπουτσια» του 1948,που ξαναειδαμε αυτές τις μερες από την τηλεοραση.Η Μοιρα Σηρερ στην πρωτη κινηματογραφικη εμφανιση της είναι εξαιρετικη.
*Ο πιανιστας Jan August(1904-76) ηχογραφησε τουλαχιστον δυο ελληνικες συνθεσεις,την «Μισιρλου» και το «Θα σε παρω να φυγουμε»(Greek bolero).
*Μονο 30 ταινιες γυρισμενες στο συστημα τριων διαστασεων υπαρχουν αυτή τη στιγμη παγκοσμιως.
*Φετος συμπληρωνονται 50 χρονια από τον θανατο του Δημητρη Μητροπουλου και 85 από την γεννηση του Μανου Χατζηδακι.
*Εφυγαν το 2010:Γιωργος Πιας,Δουκισσα,Σπυρος Παππας,Τασος Παπασταματης.
*Σε προχειρη ερευνα στο δρομο τηλεοπτικου καναλιου οι νεαροι και νεαρες ψηφισαν τους Αρη Σπηλιωτοπουλο,Χρηστο Παπουτση ως τους ωραιοτερους βουλευτες.
*Το ειπε Σαλονικιος τηλεπαρουσιαστης από την εκπομπη του:»Συν Αθηνα και χειρα κινηση»!Ετσι,ακριβως.
* Σε 80 χωρες εβλεπαν την τηλεοπτικη σειρα Bonanza,με πρωταγωνιστη τον Lorne Greene,που ειχε και την Νο 1 το 1964 δισκογραφικη επιτυχια Ringo.Την σειρα επαιζε 14 χρονια το NBC,από το 1959-73.Ο Γκρην από το 1954-58 εμφανιστηκε σε 12 ταινιες.

No comments:

Post a Comment