Friday, July 9, 2010

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΒΑΝΔΗ-ΕΛΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Συχνά, πυκνά ακούγαμε στο παρελθόν ότι θα δούμε σε μια από τις πίστες της Αθήνας τη Δέσποινα Βανδή μαζί με την Έλλη Κοκκίνου, όμως αυτή η συνεργασία δεν ήρθε ποτέ!
Έλλη και Δέσποινα θα συνεργαστούν μαζί φέτος και θα πραγματοποιήσουν μια σειρά συναυλιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Την ιδέα για τη συνεργασία είχε η Δέσποινα Βανδή. Μια Δευτέρα στις αρχές Ιουνίου, έτσι ξαφνικά, κι ενώ ετοίμαζε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών συναυλιών της, η Δέσποινα σκέφτηκε αμέσως την Έλλη, ως το πρόσωπο που θα ταίριαζε αισθητικά μαζί της πάνω στη σκηνή.

Όλα συνωμότησαν για να γίνει πραγματικότητα αυτή η συνεργασία. Χωρίς να έχει ιδέα η Έλλη Κοκκίνου για την πρόταση της Δέσποινας, της τηλεφώνησε για να της ζητήσει μια διευκόλυνση για τη συναυλία των Aerosmith, την οποία διοργάνωσε η εταιρεία του Ντέμη Νικολαΐδη.

Μετά από ολιγόλεπτη κουβεντούλα, η Δέσποινα δεν κρατήθηκε και της πέταξε τη… βόμβα: «Θέλεις να συνεργαστούμε το καλοκαίρι»; Φυσικά η Έλλη πέταξε τη σκούφια της και δέχτηκε αμέσως.

«Όλα τα ωραία γίνονται συνήθως ξαφνικά. Και η Δέσποινα και εγώ είχαμε κλείσει κάποιες συναυλίες για το καλοκαίρι. Όμως απ’ ότι μου είπε και η ίδια η Δέσποινα και ο κοινός μας συνεργάτης στη Spicy, Βαγγέλης Γιαννόπουλος, η Δέσποινα είχε μια εξαιρετική ιδέα σε ένα ραντεβού που είχε μαζί του και είπε: “Γιατί δεν κάνουμε μαζί συναυλίες με την Έλλη, αντί να κάνει καθεμιά τις δικές της;” Πράγματι. Θα ήταν πιο ωραίο να ενωθούν οι δυνάμεις μας για να είναι κάτι πολύ πιο δυνατό, κάτι που ο πιο πολύς κόσμος θα ήθελε να δει και ταυτόχρονα, μια συνεργασία – έκπληξη», λέει η Έλλη για τη συνεργασία της με τη Δέσποινα.

Οι δυο τους άλλωστε γνωρίζονται πολλά χρόνια και έχουν άριστες σχέσεις.

«Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Πάντοτε χαιρόταν η μία με τη χαρά της άλλης και πάντα – όσο μπορούσε – η καθεμιά ήταν δίπλα στη λύπη της άλλης», εξομολογείται η Έλλη.

Το πρόγραμμα των συναυλιών δεν έχει ακόμα καθοριστεί. Το σίγουρο είναι ότι στις 16 και 17 Ιουλίου η Δέσποινα Βανδή θα δώσει μόνη της δύο συναυλίες στο Politeia Live Club. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση προγραμματίζεται για τις 23 Ιουλίου στο Ηράκλειο και θα ακολουθήσουν συναυλίες στο Ρέθυμνο, τη Σητεία, τη Νάξο, την Κέρκυρα, τη Μυτιλήνη και την Πάργα.

No comments:

Post a Comment