Friday, July 16, 2010

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ 'ΕΚΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ'

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Hollywood, ο μικρός της ''Έκτης αίσθησης'', που έβλεπε... dead people, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη πιο ώριμος πλέον! Ο Haley Joel Osment, μετά από τρία χρόνια απουσίας, θα πρωταγωνιστήσει σε κωμωδία...

Η καριέρα του παρουσίασε ελεύθερη πτώση εξαιτίας της εισόδου του στην εφηβεία. Επειδή όμως το υποκριτικό του ταλέντο είναι αναμφισβήτητο, ο Haley Joel Osment κατάφερε να βρει τον δρόμο του και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να μας απασχολεί για καιρό ακόμα.

Το νέο του εργο, λοιπόν, τιτλοφορείται ''Sex Ed'' και σε αυτό πρόκειται να υποδυθεί έναν απόφοιτο ενός κολεγίου, που αν και το όνειρό του είναι να διδάξει άλγεβρα, καταλήγει να παραδίδει μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Μικρή, αλλά σημαντική λεπτομέρεια... είναι παρθένος!

Έτσι θα ζητήσει τη βοήθεια ενός... barman, ενώ σύντομα θα ερωτευθεί και ένα κορίτσι από την Πολωνία, που δε μιλάει αγγλικά!

Ο Isaac Feder θα βρεθεί στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ο Billy Kennedy υπογράφει το σενάριο, ενώ ακόμα είναι άγνωστο πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα.

No comments:

Post a Comment