Tuesday, July 20, 2010

ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά ο Tom Hanks, μετά την πρόσφατη συμμετοχή του στην τρίτη συνέχεια του καρτούν 'Toy Story'. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως στα πέντε του χρόνια βίωσε κάτι πολύ σκληρό για ένα παιδάκι της ηλικίας του.

Οι γονείς του χώρισαν με πολύ άσχημο τρόπο, αφήνοντας σε εκείνον και τους αδερφούς του κατάλοιπα που ακόμα και σήμερα ο ίδιος δεν μπορεί να 'ξεφορτωθεί'. Μάλιστα, ο Tom ήταν πολύ δεμένος με τη μητέρα του και ήθελε να μείνει μαζί της, η ζωή παρόλα αυτά του τα έφερε αλλιώς. Την επιμέλεια του ίδιου αλλά και των τριών αδερφών του, ανέλαβε ο πατέρας του και έτσι εκείνος αναγκάστηκε να αποχωριστεί την μητέρα του.

Αργότερα όμως, συνεχίζει στη συνέντευξή του, συνειδητοποίησε πως όλα αυτά έγιναν για το καλό των παιδιών, αφού η μητέρα του είχε πάρει απόφαση να ζήσει τη ζωή της, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα παιδιά της. Από την πλευρά του, όμως, και ο πατέρα τους, προχώρησε κανονικά τη ζωή του. Παντρεύτηκε άλλες δύο φορές, με αποτέλεσμα σε κάθε αλλαγή να παίρνει μαζί και τα τέσσερα παιδιά, τα οποία έπρεπε ανά μερικά χρόνια να μετακομίζουν, αλλάζοντας σπίτι, σχολείο και παρέες. Όσο για τη μητέρα του, ο Tom την έβλεπε μόνο στις διακοπές.

No comments:

Post a Comment