Friday, July 16, 2010

τραγουδι απο κινητο μεσα σε φερετρο

Με το γνωστό ρεμπέτικο τραγούδι «Μάγισσες φέρτε βότανα τον πόνο μου να γιάνω...» αποχαιρέτησε για πάντα τα εγκόσμια, τους φίλους και τους συγγενείς που είχαν συγκεντρωθεί στον ιερό ναό για να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, ένας ηλικιωμένος στην Καρδίτσα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία σταμάτησε και όλοι όσοι βρίσκονταν στον ναό έκπληκτοι άκουγαν το τραγούδι που προέρχονταν μέσα από το φέρετρο. Στον ναό επικράτησε σύγχυση, πανικός, αλλά και γέλια, όταν τελικά ένας εκ των συγγενών του θανόντα τους καθησύχασε λέγοντάς τους ότι δεν τραγουδά ο παππούς, αλλά το κινητό του.

Οπως διαπιστώθηκε όλα ξεκίνησαν κατά την προετοιμασία της κηδείας, όταν στην προσπάθεια των ανθρώπων του γραφείου τελετών να μεταφέρουν το φέρετρο με τον αποβιώσαντα για τη νεκρώσιμη ακολουθία, βοήθησαν και δύο συγγενείς της οικογένειας. Ο ένας εξ αυτών είχε το κινητό του τηλέφωνο στην τσέπη του πουκαμίσου του και σκύβοντας πάνω από το φέρετρο του έπεσε μέσα χωρίς να το αντιληφθεί.

Οι υπεύθυνοι του γραφείου τελετών τοποθέτησαν το φέρετρο στο κέντρο του ναού, συγγενείς και φίλοι κατέκλυσαν τον χώρο, ο ιερέας πήρε θέση και τότε ο απρόσεκτος συγγενής διαπίστωσε ότι είχε χάσει το κινητό του τηλέφωνο. Ετσι, παρακάλεσε τη σύζυγό του να τον καλέσει από το δικό της κι εκείνος βγήκε από την εκκλησία για να το ψάξει. Και τότε όλοι άκουσαν τον ήχο του ringtone μέσα από το φέρετρο. Ο νεαρός άνδρας αμέσως κατάλαβε τι είχε συμβεί και τρέχοντας μπήκε στην εκκλησία και καθησύχασε τον κόσμο. Τελικά, αφού εντοπίστηκε το κινητό, δίπλα από το δεξί χέρι του μακαρίτη, η νεκρώσιμος ακολουθία ολοκληρώθηκε.

No comments:

Post a Comment