Tuesday, July 20, 2010

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΤΖΕΡΙ ΛΙ ΛΙΟΥΙΣ

Το ελληνικό κοινό δεν θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά τον Τζέρι Λι Λιούις στην Αθήνα. Χθες ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια εταιρεία ότι η προγραμματισμένη για τις 23 του μήνα συναυλία του καλλιτέχνη στο Θέατρο Λυκαβηττού δεν θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας ξαφνικού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

O Λιούις δεν είχε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα υγείας τα τελευταία πέντε χρόνια
Στην ανακοίνωση που έστειλε στην Ελλάδα το πρακτορείο του αναφέρεται πως ο Τζέρι Λι Λιούις δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει την καλοκαιρινή περιοδεία του, η οποία επρόκειτο να αρχίσει στις 17 Ιουλίου από το Βέλγιο και να ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου στη Φινλανδία. Ο διάσημος καλλιτέχνης είχε συμπεριλάβει στο συναυλιακό του πρόγραμμα και τη χώρα μας, την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Τζέρι Λι Λιούις εισήχθη εσπευσμένα σε κλινική του Μέμφις και υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση εξαιτίας μιας ιδιαίτερα επίπονης φλεγμονής, η οποία μάλιστα είχε αρνητική επίδραση και στην καρδιακή του λειτουργία. Ευτυχώς, όπως φαίνεται, το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζεται χειρουργικά. Παρ’ όλα αυτά οι θεράποντες γιατροί του του συνέστησαν να μην πραγματοποιήσει την καλοκαιρινή περιοδεία του αυτήν την περίοδο. Ωστόσο, οι προοπτικές για την πορεία της υγείας του είναι θετικές, καθώς τον ενημέρωσαν πως σε έναν μήνα θα έχει αναρρώσει.

Ο ίδιος, μετά την εγχείρηση, νιώθει καλά. Παρ’ όλα αυτά έχει στενοχωρηθεί πολύ που δεν θα καταφέρει να πραγματοποιήσει τα προγραμματισμένα μουσικά ραντεβού με το κοινό του, τα οποία περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία. Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του από το πρακτορείο διοργάνωσης των συναυλιών του θα προσπαθήσουν να βρουν νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες που ακυρώθηκαν.

Οσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τη συναυλία του Θεάτρου Λυκαβηττού μπορούν να τα εξαργυρώσουν στο κατάστημα Public, στο Σύνταγμα, την Παρασκευή 23 Ιουλίου και τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα. Η εξαργύρωση των εισιτηρίων δεν θα γίνεται δεκτή μετά τις 31 Ιουλίου

No comments:

Post a Comment